Robbie Williams Pink Floyddal kínozza a szomszédját: a Led Zeppelin gitárosát

2019/01/16  ·   Bulvár   ·  Juhász Vali

A Led Zeppelin fenomenális gitárosa, Jimmy Page a múlt héten ünnepelte 75. születésnapját. Ezúton is szeretettel gratulálunk neki és jó egészséget kívánunk! Reméljük, hogy a birthday partyt nem zavarta meg nagyon a szomszédság...

Robbie Williams Pink Floyddal kínozza a szomszédját: a Led Zeppelin gitárosát

Rossz szomszédság török átok – tarja a mondás.

Robbie Williams a pletykák szerint mostanában válogatott kínzásokkal próbálja idegesíteni a mellette lakó veterán rockzenészt.

A konfliktus háttértörténete az, hogy a Nyugat-Londonban élő két zenész egy, a Robbie birtokán tervezett bővítésen akasztotta össze a bajszát (sic!). A Take That egykori tagja egy föld alatti úszómedence és egy ahhoz tartozó komplexum (konditerem stb) építésére adott be kérelmet a helyi tanácshoz, amit azonban Page megtámadott, rámutatva, hogy az ő 1875-ben épült műemlékháza sérülhet (különös tekintettel a statikai állapotokra).

Fotó: Daily Mail

Erről nyilatkozott is például a Daily Mailnek (ahelyett, hogy inkább a Zeppelin 50 éves évfordulója kapcsán pedzegetett reunion-ról beszélne – bár, ha a Live Aid-es visszatérésüket vesszük alapul, ahol csúfosan leszerepeltek, akkor talán jobb is, ha nem erőltetik), és hát ez Williamsnek nem nagyon tetszett.

Így aztán – állítólag – bevetette a legaljasabb kínzóeszközöket, például Black Sabbath-, Deep Purple- és Pink Floyd-felvételeket bömböltet naphosszat (utóbbi két zenekar a Led Zeppelin nagy riválisai voltak egykor), és időnként Robert Plantre emlékeztető parókában, kitömött, sörhasat imitáló pólóban flangál – ez meg azért is kínos, mert Plant jellemzően kigombolt felsőben lépett színpadra, amit a jelenlegi kondícióival már bajosan tudna megtenni....

Robert Plant (1975)

Egy helyi, illetékes építésügyi tanácstag olyan messzire ment, hogy már a Brexit körüli hercehurcához hasonlította a két zenész torzsalkodását.

Feltehetően egyébként Page aggodalmai nem alaptalanok, hiszen a határozat szerint az építkezést csak szakemberek jelenlétében lehet esetlegesen elkezdeni: kontrollálniuk kell, hogy a vibráció és az exkavátorok mozgása mennyire veszélyezteti a nagy értékű műemléképület biztonságát a szomszédban.

A két sztár a közeljövőben valószínűleg leül és megbeszéli a továbbiakat (éppen itt az ideje, ez az óvodás tempó kissé nevetséges). Az is felmerült, hogy Williams valamiféle biztosítékot vállalna a Jimmy Page ingatlanában keletkezett esetleges károk megtérítésére.

Mindenesetre, Jimmy Page valószínűleg nem élvezi azt, ahogy Williams szórakoztatja..

Fotó és forrás

 

Nekünk minderről ez jutott eszünkbe:

"Hajdanában, amikor még
Így beszélt a magyar ember:
Ha per, úgymond, hadd legyen per!
(Ami nem volt épen oly rég) -
Valahol a Tiszaháton
Élt egy gazda: Pál barátom,
S Péter, annak tőszomszédja;
Rólok szól e rövid példa.

Péter és Pál (tudjuk) nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyü nekik ott szerényen
Megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körűl mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;

Rossz szomszédság: török átok,
S ők nem igen jó barátok."
(Arany János: A FÜLEMILE)

Robbie Williams, Led Zeppelin, Jimmy Page

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek