Menopauza 1170x180

Talán mégsem issza halálra magát Johnny Depp karácsonyig, mert a nyár végén Európában kell turnéznia

2019/11/21  ·   Bulvár   ·  koncert.hu, MTI

Pár napja attól harsogott a bulvár, hogy a színész-zenész barátai a médiához fordultak kétségbeesésükben, mert Depp annyit iszik, hogy talán a karácsonyt sem éri meg.

Fotó: hollywoodvampires.com

Körbenéztünk a nemzetközi honlapokon, igazából semmi nyomát nem találtuk annak, hogy végveszélyben lenne vagy hogy már pár órát sem bír ki vodka nélkül, a segítségkérő "barátokról" nem is szólva. Tény, hogy szerepelt a bulvárlapok címoldalán, mert folyik a per, amit exfelesége, Amber Heard indított ellene. Vagy Depp Amber ellen. A dolog a mi szempontunkból irreleváns.

Ami viszont nagyon is számít, hogy zenekara, a The Hollywood Vampires 2020 nyarán ismét Európában turnézik (hozzánk legközelebb egyelőre az ausztriai helyszín lesz). 2018 júliusában Bécsben tartottak egy nagy bulit, ezen a koncerten tudósítónk is ott volt. Az 5 éve alakult szupergoup tagjai nem is akárkik: Joe Perry az Aerosmithből, Alice Cooper, Johnny Depp, valamint időszakosan csatlakozik hozzájuk Duff McKagan és Matt Sorum a Guns 'N Roses-ból.

Johnny Depp akkorát zúzott egy koncerten, mintha 20 éve rockzenész lenne

 

A bandának pár napja jelent meg a legújabb klipje a nyáron kijött RISE című albumukról. Ezt az albumot fogják egyébként megturnéztatni Európában.

Egyáltalán nem tartjuk véletlennek, hogy a bulváros porfelverés éppen a turné bejelentése előtt történt... :)

Van egy mondatuk, ami némi reménykedésre adhat okot: "Further dates will be announced soon" (További dátumok hamarosan).

Hátha... lécci!

Johnny Depp, The Hollywood Vampires, turné, Európa

 

 

Szólj hozzá!


 A jövő héten Balatonkenesén indulnak az ingyenes balatoni minifesztiválok

A jövő héten Balatonkenesén indulnak az ingyenes...

Öt minifesztivál 5 helyszínen, közel félszáz fellépővel, vízi színpadokkal és strandbulikkal – méghozzá mindezt ingyen: június végén indul...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Est FM igazi punk sztori volt...

„Az Est FM igazi punk sztori volt, gyökerestül felforgattuk a hazai rádiózást" – mondta Kádár Tamás, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda vezetője A "Drops: kommunikációs és kreatívipari szakmai beszélgetéssorozat" legfrissebb adásában.

Disco Partizani, Let's Dance!

Ezzel az alcímmel hirdették meg idén a délvidéki magyarság legjelentősebb kulturális fesztiválját, a Dombos Festet, amelyet június 27. és 30. között tartanak a vajdasági Kishegyesen.
Új koncertek