Neoton 1000

Talán mégsem issza halálra magát Johnny Depp karácsonyig, mert a nyár végén Európában kell turnéznia

2019. november 21.  ·   Bulvár   ·  koncert.hu, MTI

Pár napja attól harsogott a bulvár, hogy a színész-zenész barátai a médiához fordultak kétségbeesésükben, mert Depp annyit iszik, hogy talán a karácsonyt sem éri meg.

Fotó: hollywoodvampires.com

Körbenéztünk a nemzetközi honlapokon, igazából semmi nyomát nem találtuk annak, hogy végveszélyben lenne vagy hogy már pár órát sem bír ki vodka nélkül, a segítségkérő "barátokról" nem is szólva. Tény, hogy szerepelt a bulvárlapok címoldalán, mert folyik a per, amit exfelesége, Amber Heard indított ellene. Vagy Depp Amber ellen. A dolog a mi szempontunkból irreleváns.

Ami viszont nagyon is számít, hogy zenekara, a The Hollywood Vampires 2020 nyarán ismét Európában turnézik (hozzánk legközelebb egyelőre az ausztriai helyszín lesz). 2018 júliusában Bécsben tartottak egy nagy bulit, ezen a koncerten tudósítónk is ott volt. Az 5 éve alakult szupergoup tagjai nem is akárkik: Joe Perry az Aerosmithből, Alice Cooper, Johnny Depp, valamint időszakosan csatlakozik hozzájuk Duff McKagan és Matt Sorum a Guns 'N Roses-ból.

Johnny Depp akkorát zúzott egy koncerten, mintha 20 éve rockzenész lenne

 

A bandának pár napja jelent meg a legújabb klipje a nyáron kijött RISE című albumukról. Ezt az albumot fogják egyébként megturnéztatni Európában.

Egyáltalán nem tartjuk véletlennek, hogy a bulváros porfelverés éppen a turné bejelentése előtt történt... :)

Van egy mondatuk, ami némi reménykedésre adhat okot: "Further dates will be announced soon" (További dátumok hamarosan).

Hátha... lécci!

Johnny Depp, The Hollywood Vampires, turné, Európa

 

 

Szólj hozzá!


Bezártság: ha a zene már nem segít, szakemberekkel is tudsz beszélni!

Bezártság: ha a zene már nem segít, szakemberekkel...

Segítő szakemberek tucatjai gyűltek össze egy online felületen, hogy ingyenesen álljanak rendelkezésére mindazoknak, akik a karantén alatt úgy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jobban van Tereh István az Első Emeletből

Drukkoltunk neki, olvasva az első vonatkozó posztját, de megvártuk a közléssel a hírt: jobban van!

Újabb zenész halálát okozta a koronavírus

66 éves korában elhunyt Lou Kouvaris, a legendás amerikai metálcsapat, a Riot alapfelállásának gitárosa. A hírt egykori menedzsere erősítette meg, aki szerint a zenész is a koronavírus miatt vesztette életét.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek