Menopauza 1170x180

Zaklatási botrányba keveredett Mike Fuentes – ideiglenesen kilép a PTV-ből

2017/12/21  ·   Bulvár   ·  Simonyi Éva

A Pierce The Veil nevezetű amerikai rockegyüttes egyik alapító tagja, az énekes, Vic Fuentes testvére, Mike Fuentes dobos kiszáll a bandából – jelentette be az együttes a Facebook oldalán

Zaklatási botrányba keveredett Mike Fuentes – ideiglenesen kilép a PTV-ből

Történt ugyanis, hogy egy lány (nevezett @punkdoll) a Twitteren megírta, hogy zenész a barátnőjével (ő nem vállalja nevét) szexelt. Mindez még a zenekar híressé válása előtt történt, csaknem 10 évvel ezelőtt. A sztori szerint a két fiatal megismerkedett, sokat beszélgettek, a kapcsolatot mindketten akarták és évekig tartott. Bár a szex a lány beleegyezésével történt, mivel akkor még nem töltötte be 18. életévét, Mike Fuentes a kaliforniai törvénnyel szembemenve létesített vele intim kapcsolatot. A vád most nagy port kavart a rajongók körében is, többen elpártoltak az együttestől, mások védik a dobost.

Az együttes azt is bejelentette, hogy az eseményekre való tekintettel lemondja az All Time Low-val meghirdetett brit turnéját.

“Ismerem azokat a vádakat, amelyek egy már 10 éve történt dologról szólnak, és el sem tudom mondani, mennyire nehéz és frusztráló nekem ez az egész szituáció, és persze mindenkinek, akit érint” – osztotta meg Mike. “Tudnotok kell, hogy szándékosan sosem manipuláltam vagy bántalmaztam senkit az életemben. Én nem ilyen ember vagyok, nem így neveltek és nem támogatom ezt a fajta viselkedést. Hiszek abban, hogy a bántalmazott áldozatok mellé kell állnunk, szóval, ha valaha is ilyet tapasztalt velem kapcsolatban, őszintén sajnálom.”

Itt olvasható a PTV hivatalos nyilatkozata

“Attól a naptól kezdve, hogy az együttes megalakult, mind a négyen egyetértettünk abban, hogy nemcsak hogy közösen akarunk zenét írni és zenélni életünk végéig, de egy erős közösséget is ki akarunk alakítani a zenénken keresztül, ahol a rajongóink is biztonságban érezhetik magukat, és ahol ugyanazokat az értékeket valljuk: kreativitás, nyitott gondolkodás, szeretet, tisztelet. Az elmúlt időkben egy olyan név nélküli személy vádolta meg Mike-ot, akivel 10 évvel ezelőtt volt kapcsolatban. Mi komolyan vesszük ezeket az állításokat, és szeretnénk lépéseket is tenni ezügyben.”

A Pierce The Veil most karrierje csúcsán van, így minden lépésüket jól át fogják gondolni. Egyelőre tehát annyit tudunk, hogy Mike kiszáll a bandából, és lemondtak egy turnét, de a további tervekről, lépésekről még nincs információnk.

Mike Fuentes, Pierce The Veil, szexuális zaklatás, botrány, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek