hrutka

„Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar…” – Egy sátorban Annáékkal a pusztában

2017. július 21.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az Anna and the Barbies zenekar lassan fesztivállá alakuló rajongói tábora idén is szeretettel és érdekes programokkal várja a nagyváros zajától és mobil kütyüktől mentes ugaron a nyugalomra, békére és szeretetre éhes fiatalokat.

„Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar…” – Egy sátorban Annáékkal a pusztában

A Woodstock az ugaron elnevezésű tábor helyszíne a festői szépségű Ópusztaszer, ahol a szállodai kényelmet hátrahagyva jurtákban, vagy sátrakban hajthatjuk álomra fejünket, miközben barátkozhatunk, vagy akár együtt is sütögethetünk a fellépő művészekkel, a koncertek után.

A kezdeti „kiscsoportos foglalkozásból” mára igazi fesztivál féle lett, hisz évről-évre egyre több zenész csatlakozik Annáékhoz erre a pár napra a pusztaságban. Az Anna and the Barbies frontembere így fogalmazott az esemény kapcsán:

"A tábor elnevezése adta magát: hippiélet, emberek körül lovak, szürke marhák, szöcskék, csend és biztonság. Ilyen fesztivál azért kevés van Magyarországon, ez engem kicsit Woodstockra emlékeztet. Az ugar szó az én olvasatomban azt a magyarságot jelképezi, hogy itt is lehet woodstocki csodákat csinálni. Nagyon jó emberek vannak körülöttünk, sok a kisgyerek, de az idősebbek is jól érzik magukat. Ilyen intelligens, szabadságszerető, őszinte tömeget ritkán látni. A tábor elején azért mindenkit arra kértem, hogy a mobilos szelfik készítését hagyják az utolsó napra. Inkább arról szóljon ez a pár nap, hogy hagyjuk magunk mögött a főváros zaját, és élvezzük ezt a környezetet. A tavalyi táborban meglepődve tapasztaltam, hogy sok pesti ember még életében nem sütött szalonnát. A tavalyi kisfilmünket feltettük a közösségi oldalunkra, ami alá az emberek maguktól különböző esszéket kezdtek el írni: döbbenetes, hogy mennyire beindítja ez a táj az ember fantáziáját "

Az augusztus 1-4. között megrendezendő táborért mindössze 12.000.- forintot kell kicsengetni, de aki csak egy-két napra akar benézni, annak se kell túl mélyen a pénztárcájában turkálni, hiszen 3000.- (kedd-szerda), illetve 3500.-(csütörtök-péntek) forintért tartalmas programokon vehet részt. A koncertek mellett lesznek még kézműves foglalkozások, beszélgetések, tábortűz, lovak, kutyák, gyerekek – és persze finom borok is.

A tervezett program pedig imigyen alakul:

Augusztus 1, kedd:
Ék
Mörk
Anna and the Barbies akusztik
Diszkó a pusztában: Dj Wurlitzer.hu

Augusztus 2, szerda:
Elecetronic Sheeps
Tóth Vera Trio
Diszkó a pusztában: Dj Wurlitzer.hu

Augusztus 3, csütörtök:
Apey
Jónás Vera Experiment
Quimby
Diszkó a pusztában: Dj E

Augusztus 4, péntek:
Elefánt
Anna and the Barbies
Diszkó a pusztában

A helyszín viszonylag könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, de jó erőben lévő fesztiválozók bringával is próbálkozhatnak.

Woodstock az ugaron, Anna and the Barbies, Fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


374 négyzetméteres ledfal, 4 emeletes díszlet, 30 táncos – nem aprózza el az Álom-musical

374 négyzetméteres ledfal, 4 emeletes díszlet, 30...

Hazai színpadokon ritkán látott méretű előadással készül a TulipánTündér produkció újabb nagyszabású előadása, az Álomutazó.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

1 zenész + 1 költő = Szücsinger

A Szűcsinger egy zenész és egy költő sorozata: Szűcs Krisztián (ex-Heaven Street Seven) és Szálinger Balázs közös sorozata, közös rajongások, a Beatles, Petőfi és a kabaré világa mentén.

Elkészült aTool-Mastodon szupercsapat debütáló albuma?

Úgy tűnik – legalábbis egy megosztott fotó alapján!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek