Korál

„Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar…” – Egy sátorban Annáékkal a pusztában

2017. július 21.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az Anna and the Barbies zenekar lassan fesztivállá alakuló rajongói tábora idén is szeretettel és érdekes programokkal várja a nagyváros zajától és mobil kütyüktől mentes ugaron a nyugalomra, békére és szeretetre éhes fiatalokat.

„Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar…” – Egy sátorban Annáékkal a pusztában

A Woodstock az ugaron elnevezésű tábor helyszíne a festői szépségű Ópusztaszer, ahol a szállodai kényelmet hátrahagyva jurtákban, vagy sátrakban hajthatjuk álomra fejünket, miközben barátkozhatunk, vagy akár együtt is sütögethetünk a fellépő művészekkel, a koncertek után.

A kezdeti „kiscsoportos foglalkozásból” mára igazi fesztivál féle lett, hisz évről-évre egyre több zenész csatlakozik Annáékhoz erre a pár napra a pusztaságban. Az Anna and the Barbies frontembere így fogalmazott az esemény kapcsán:

"A tábor elnevezése adta magát: hippiélet, emberek körül lovak, szürke marhák, szöcskék, csend és biztonság. Ilyen fesztivál azért kevés van Magyarországon, ez engem kicsit Woodstockra emlékeztet. Az ugar szó az én olvasatomban azt a magyarságot jelképezi, hogy itt is lehet woodstocki csodákat csinálni. Nagyon jó emberek vannak körülöttünk, sok a kisgyerek, de az idősebbek is jól érzik magukat. Ilyen intelligens, szabadságszerető, őszinte tömeget ritkán látni. A tábor elején azért mindenkit arra kértem, hogy a mobilos szelfik készítését hagyják az utolsó napra. Inkább arról szóljon ez a pár nap, hogy hagyjuk magunk mögött a főváros zaját, és élvezzük ezt a környezetet. A tavalyi táborban meglepődve tapasztaltam, hogy sok pesti ember még életében nem sütött szalonnát. A tavalyi kisfilmünket feltettük a közösségi oldalunkra, ami alá az emberek maguktól különböző esszéket kezdtek el írni: döbbenetes, hogy mennyire beindítja ez a táj az ember fantáziáját "

Az augusztus 1-4. között megrendezendő táborért mindössze 12.000.- forintot kell kicsengetni, de aki csak egy-két napra akar benézni, annak se kell túl mélyen a pénztárcájában turkálni, hiszen 3000.- (kedd-szerda), illetve 3500.-(csütörtök-péntek) forintért tartalmas programokon vehet részt. A koncertek mellett lesznek még kézműves foglalkozások, beszélgetések, tábortűz, lovak, kutyák, gyerekek – és persze finom borok is.

A tervezett program pedig imigyen alakul:

Augusztus 1, kedd:
Ék
Mörk
Anna and the Barbies akusztik
Diszkó a pusztában: Dj Wurlitzer.hu

Augusztus 2, szerda:
Elecetronic Sheeps
Tóth Vera Trio
Diszkó a pusztában: Dj Wurlitzer.hu

Augusztus 3, csütörtök:
Apey
Jónás Vera Experiment
Quimby
Diszkó a pusztában: Dj E

Augusztus 4, péntek:
Elefánt
Anna and the Barbies
Diszkó a pusztában

A helyszín viszonylag könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, de jó erőben lévő fesztiválozók bringával is próbálkozhatnak.

Woodstock az ugaron, Anna and the Barbies, Fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Papp Szabi kocsmája megmutatta, mi a jótékonykodás zenész-módra

Papp Szabi kocsmája megmutatta, mi a jótékonykodás...

A megújult Robot, amit sokan úgy ismernek, hogy "Papp Szabi kocsmája" (valóban néhány zenésztársával üzemelteti), tavaly év végén kezdett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

NAZA – első klubkoncert!

Tavaly év végén kezdtek stúdiózni, nyáron kijött a debütalbum, mostanra pedig összeállt egy egész estés műsor, amit márciusban a nagyközönség elé tárnak.

A pesti nők egy estére beköltöznek a Müpába

Talán kárpótolja az idén tíz esztendős Maszkura és a Tücsökrajt a A Dal2018-ból történt kiesésért egy müpás koncert...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek