„Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar…” – Egy sátorban Annáékkal a pusztában

2017/07/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az Anna and the Barbies zenekar lassan fesztivállá alakuló rajongói tábora idén is szeretettel és érdekes programokkal várja a nagyváros zajától és mobil kütyüktől mentes ugaron a nyugalomra, békére és szeretetre éhes fiatalokat.

„Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar…” – Egy sátorban Annáékkal a pusztában

A Woodstock az ugaron elnevezésű tábor helyszíne a festői szépségű Ópusztaszer, ahol a szállodai kényelmet hátrahagyva jurtákban, vagy sátrakban hajthatjuk álomra fejünket, miközben barátkozhatunk, vagy akár együtt is sütögethetünk a fellépő művészekkel, a koncertek után.

A kezdeti „kiscsoportos foglalkozásból” mára igazi fesztivál féle lett, hisz évről-évre egyre több zenész csatlakozik Annáékhoz erre a pár napra a pusztaságban. Az Anna and the Barbies frontembere így fogalmazott az esemény kapcsán:

"A tábor elnevezése adta magát: hippiélet, emberek körül lovak, szürke marhák, szöcskék, csend és biztonság. Ilyen fesztivál azért kevés van Magyarországon, ez engem kicsit Woodstockra emlékeztet. Az ugar szó az én olvasatomban azt a magyarságot jelképezi, hogy itt is lehet woodstocki csodákat csinálni. Nagyon jó emberek vannak körülöttünk, sok a kisgyerek, de az idősebbek is jól érzik magukat. Ilyen intelligens, szabadságszerető, őszinte tömeget ritkán látni. A tábor elején azért mindenkit arra kértem, hogy a mobilos szelfik készítését hagyják az utolsó napra. Inkább arról szóljon ez a pár nap, hogy hagyjuk magunk mögött a főváros zaját, és élvezzük ezt a környezetet. A tavalyi táborban meglepődve tapasztaltam, hogy sok pesti ember még életében nem sütött szalonnát. A tavalyi kisfilmünket feltettük a közösségi oldalunkra, ami alá az emberek maguktól különböző esszéket kezdtek el írni: döbbenetes, hogy mennyire beindítja ez a táj az ember fantáziáját "

Az augusztus 1-4. között megrendezendő táborért mindössze 12.000.- forintot kell kicsengetni, de aki csak egy-két napra akar benézni, annak se kell túl mélyen a pénztárcájában turkálni, hiszen 3000.- (kedd-szerda), illetve 3500.-(csütörtök-péntek) forintért tartalmas programokon vehet részt. A koncertek mellett lesznek még kézműves foglalkozások, beszélgetések, tábortűz, lovak, kutyák, gyerekek – és persze finom borok is.

A tervezett program pedig imigyen alakul:

Augusztus 1, kedd:
Ék
Mörk
Anna and the Barbies akusztik
Diszkó a pusztában: Dj Wurlitzer.hu

Augusztus 2, szerda:
Elecetronic Sheeps
Tóth Vera Trio
Diszkó a pusztában: Dj Wurlitzer.hu

Augusztus 3, csütörtök:
Apey
Jónás Vera Experiment
Quimby
Diszkó a pusztában: Dj E

Augusztus 4, péntek:
Elefánt
Anna and the Barbies
Diszkó a pusztában

A helyszín viszonylag könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, de jó erőben lévő fesztiválozók bringával is próbálkozhatnak.

Woodstock az ugaron, Anna and the Barbies, Fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Ez kész: VeszprémFest 2021

Ez kész: VeszprémFest 2021

Teljes a VeszprémFest idei programja: a Cotton Club Singers, a Concerto Budapest és az LGT slágereket játszó Zenevonat is fellép az augusztus 17. és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Martin Garrix feat. Bono & The Edge: megjelent az Európa-bajnokság hivatalos dala

Egy év várakozási és titkolózási után a dal végre letölthető és elérhető minden digitális platformon.

Az ÁLARCOS után jön a ZACSKÓS énekes!

Május 17-én debütál a Comedy Centralon a Family Guy 19. szezonja, ennek apropóján a humorcsatorna egy különleges – ám nem teljesen ismeretlen – tízhetes játékkal készül.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek