Menopauza 1170x180

HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon köszönthetjük

A bársonyos énekhangjáról és örökzöld dalairól ismert 75 éves zenész európai turnéra indul a "Say Hello To The Hits" show-jával, amely július 17-én érkezik a budapesti MVM Dome-ba.

Helló! Lionel Richie-t újra Magyarországon köszönthetjük
Fotó: Balaton Sound Official

NIMBY: Zamárdiban biztos nem lesz már Balaton Sound

Júliusban írtuk meg, hogy lejárt a Balaton Sound szerződése Zamárdiban. Akkor, bár elég sokan sejtették, még nem volt lejátszott a meccs, hiszen egy lejárt szerződést akár meg is hosszabbíthatnak, erre utaltak a szervezők akkori reakciói is. Nem így történt.
 
Fotó: Sziget fesztivál

Új értelmet nyer az ÉJSZAKAI ÉLET a 2025-ös Szigeten

Hogy pontosan mit értenek ez alatt, nem tudjuk, de ezek szerint van egy, sőt több ígéret arra, hogy jövőre megújul a fesztivál. A logójuk már meg is változott!
 
 
Fotó: Postyr

Zenei fesztivál Szegeden – hangszerek nélkül

A XVII. Fool Moon Acappella Fesztiválon a műfaj legjobb hazai képviselői és nemzetközi nagyágyúi lépnek majd fel, együtt bemutatva a vokális zene gazdag világát október 11-12-én, a szegedi IH Rendezvényközpontban.
 
 Siklósi Örs verseskötetét is bemutatják az Őszi Margón

Siklósi Örs verseskötetét is bemutatják az Őszi Margón

A Millenárison, október 10. és 13. között rendezik meg idén az Őszi Margó Irodalmi Fesztivált. A Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál keretében megvalósuló programsorozat idén is a külföldi és hazai kortárs irodalom kedvenceit hozza el, esténként pedig zenei-irodalmi esteken...
 
Fotó: Bódis Krisztián

WINTERFEST: megjött Budapest Park MVM Dome-os fesztiváljának fellépőlistája

December 20-án és 21-én első alkalommal rendezik meg a Budapest Park WINTERFEST elnevezésű kétnapos eseményét az MVM Dome-ban, amelyre sokszínű zenei kínálattal készülnek.
 
Az Akvárium mai sztárfellépője: a kávé

Az Akvárium mai sztárfellépője: a kávé

Egész napos, korlátlan kávékóstolással, kávékoktélokkal, versenyekkel, programokkal, gépekkel és eszközökkel, valamint otthonra is megvásárolható csúcskávékkal várja a vendégeket A Kávé Napja vasárnap az Akvárium Klubban.
 
 
Még mindig nincs vége a fesztiválszezonnak: időutazást ígér az ingyenesen látogatható Fékomadta

Még mindig nincs vége a fesztiválszezonnak: időutazást ígér az ingyenesen látogatható Fékomadta

Hatodik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legkülönlegesebb interaktív történelmi fesztiválját a zsámbéki Fékomadtát, ahol megelevenedik a középkor, melynek keretén belül a középkori gasztronómia és remek zenekarok koncertjei, valamint az esti fáklyás felvonulás és...
 
Magna Cum Laude, Korda György, Fenyő Miklós: bazi nagy sörbuli a Városligetben

Magna Cum Laude, Korda György, Fenyő Miklós: bazi nagy sörbuli a Műjégpályán

Október közepén a Városligeti Műjégpályán élhetjük át a világhírű bajor sörfesztiválok hangulatát, ahol az előzetes becslések szerint akár 40 ezer embernek is csapra verhetik majd a literes korsókat. A szórakoztatásukról többek között a Magna Cum Laude, Korda György és Balázs...
 
A fotó illusztráció: Random Trip (FB)

Holnaptól behajózik az Újbuda Jazz Fesztivál

Szeptemberben újra a jazzé a főszerep Újbudán – a már hagyománnyá vált nyárzáró fesztivál idén ismét az A38 Hajóra költözik szeptember 26-28 között.
 
Most újra lefuthatod Tribute Maratont

Újra lefuthatod Tribute Maratont

2025. január 4. és 6. között a Turbinában lesz az ország legnagyobb tribute fesztiválja.Három napon keresztül – két színpadon – 18 zenekar lép fel, köztük Metallica, Linkin Park, Green Day, Rammstein, Red Hot Chili Peppers és Limp Bizkit tribute is.
 
A fotó illusztráció (Brett Sayles, Pexels)

Várják a jelentkezőket az I. Budai Utcazene Fesztiválra

Október 5-6-án kerül megrendezésre az I. Budai Utcazene Fesztivál a Fény Utcai Piacon. A rendezvény nem csupán "zenebona", hanem egy izgalmas verseny is, ahol a legtehetségesebb utcazenészek mérhetik össze tudásukat.
 
Fotó: Őrségi Tökfesztivál

Pénteken kezdődik a négy településen átívelő Őrségi Tökfesztivál

Pénteken késő délután a nagyrákosi tájházban és a település kultúrházában kezdődik a 20. Őrségi Tökfesztivál, amelynek programjai a hétvégén négy őrségi településen, Nagyrákoson, Őriszentpéteren, Magyarszombatfán és Szalafőn zajlanak.
 
HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon köszönthetjük

HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon...

A bársonyos énekhangjáról és örökzöld dalairól ismert 75 éves zenész európai turnéra indul a "Say Hello To The Hits" show-jával, amely július...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

NIMBY: Zamárdiban biztos nem lesz már Balaton Sound

Júliusban írtuk meg, hogy lejárt a Balaton Sound szerződése Zamárdiban. Akkor, bár elég sokan sejtették, még nem volt lejátszott a meccs, hiszen egy lejárt szerződést akár meg is hosszabbíthatnak, erre utaltak a szervezők akkori reakciói is. Nem így történt.

Török Ádámnak állít emléket a hétfőn megjelenő különleges koncertlemez

A "Mini: 25 év rock – a Nagykoncert" című CD-n hallható dalokat 31 évvel ezelőtt a zenekar technikusai vették fel, így maradt meg az utókor számára.
Új koncertek