A név marad, a névadó helyszín változik: költözik az Alpárfeszt

2021/01/15  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az Alpárfesztet éveken keresztül azzal viccesnek tűnő mondattal jellemeztük, hogy fesztivál a birkalegelőn... De tényleg egy tiszaalpári birkalegelőn álmodták meg a rendezvényt, ami mára már brand lett. Ez az oka, hogy noha többé nem Tiszaalpár ad helyet a bulinak, a név megmarad.

Birkalegelő reload: az új helyszín
A fesztiválon az együttesek mellett a bolygóvédelem is fontos szerepet kap: egyik első hazai fesztiválként az Alpárfeszt crew már három éve kitiltotta a PET palackokat a buliból, a piát pedig kizárólag újrahasznosítható poharakba mérik majd ezen a nyáron is.
Az ország legzöldebb és legundergroundabb fesztiválja – a szervezőkön kívülálló okokból: a terület tulajdonosának immáron másfajta hasznosítási elképzelései vannak  – elhagyja névadó törzshelyét, Tiszaalpárt, és idén nyáron már a lakiteleki autós kempingben várja az antimainstream rajongókat. 
A nemcsakmetal zenei összejövetel 2021-ben – ha a vírushelyzet is engedi – hetedik születésnapját ünnepli majd: a megszokott, reggae-től a funk muzsikán keresztül egészen a fúziós és modernmetal produkciókig mindenféle szubkulturális stílussal. 
S bár az idei évre igent mondó fellépők listája egyelőre még titkos, az már biztos, hogy a 2020-as kimaradást egy bónusz nappal pótolják a szervezők: az eddigi három helyett így négy napig düböröghet a Tisza-parti chill, az eredeti helyszíntől mindössze nyolc kilométer távolságra.
Aki pedig újraélni vagy éppen tanulmányozni szeretné az alpárfesztes érzést, annak figyelmébe ajánljuk Alpárfeszt UNDERGROUND című könyvet, amely az ízig-vérig undergound kis fesztivál kulisszái elé és mögé is betekintést kínál.
Alpárfeszt 2021
2021. június 30. - július 3.
Lakitelek, Tőserdő Autós Kemping
Alpárfeszt, Tőserdő, költözés

 

 

Szólj hozzá!


Az Európa Kiadó frontembere álmodott digitális platformot az A38-nak

Az Európa Kiadó frontembere álmodott digitális...

Tizennyolc éves működése során az A38 Hajón közel 3500 koncertfelvétel készült, ezt az őrületes mennyiségű anyagot a lehető legjobb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

Újra szól a rock a Hegyalján! – 18 nap múlva itt a Wild East Rock fesztivál

Most nem túrjuk elő, hányszor és hol sírtunk a Hegyalja fesztivál után – minden imánk így hallgattasson meg :) A LESZ Feszt és a Geronimo Motorcycle Club East összefogása valóságra váltotta a reményeket.

Fesztivált rendez Tapolcán a hamarosan újranyitó Gödör

Az augusztus 14-től 19-ig tartó Gödör Camp-en az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk, a Balaton, a Kontroll Csoport mellett Bródy János is koncertet ad majd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek