Menopauza 1170x180

A Péterváradi erődöt beveszik az elektronikus zene rajongói

2024/06/15  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az EXIT Fesztivál július 11 és 14. között várja a Péterváradi erődben a fesztiválozókat, és ezúttal az „Ébresszük fel együtt a szuperképességeinket!" szlogen alatt egy különleges nyitónapra is készülnek a Tesla Universe Nagyszínpadon.

Fotó: Exit

Az EXIT Fesztivál mts Dance Arena régóta az elektronikus zene temploma, ahol a középkori várfalak között kiemelkedő line up mellett szórakozhatnak a fesztiválozók, és ez idén sem lesz másképp. A színpad felhozatala most vált teljessé még pár ütős névvel, így egészen biztosan ott  lesz majd Carl Cox, Bonobo, ARTBAT, Black Coffee, Maceo Plex, Sama' Abdulhadi, Klangkuenstler, Carlita, I Hate Models, Patrick Mason, Franky Wah, Barry Can't Swim, Argy b2b Vintage Culture, Avantika, Human Rias és Lanna, hogy minden idők legemlékezetesebb bulijait hozzák el. 

A hétvégén az NSNS Refreshed By Heineken Silver színpadon rengeteg egyedülálló tehetség lép fel, köztük Carlita, Sara Landry, Kobosil, Yotto, Helena Hauff, Cassie Raptor, Francis Mercier, Estella Boersma, Henry Saiz és Oguz.

Mindeközben a Together X House by IQOS színpad, a Gaia Trance színpad és az Urban Bug színpad egész hétvégén a house, techno és trance világából érkező előadók sokaságával tartja majd mozgásban az embereket, mint például ANTDOT, Alex Wann, Sasson, Kitty Amor, Mont Rouge és Sparrow & Barbossa és még sokan mások.

Mindez hanggal és képpel itt, a teljes programbontás meg itt.

 

Megvan az EXIT első 24 fellépője

 

Azahriah nem zárja skatulyába magát

EXIT Fesztivál, Dance Arena, elektronikus zene

 

 

Szólj hozzá!


Decemberben érkezik a Demjén-film

Decemberben érkezik a Demjén-film

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása. A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől :)

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...
Új koncertek