Alexandrov, Lord of the Dance, Bonnie Tyler – felizzik a Tokaj Fesztiválkatlan

2019/05/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Ötödik, jubileumi szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza, ami 3 az egyben: magába foglalja a Fesztiválkatlan Nagyszínpadát, a Teátrumot és a Paulay Ede Színházat.

Apropó: hiányzik a Hegyalja Fesztivál...

A nagyszínpadi program június 1-jén, az Orosz Hadsereg hivatalos akadémiai ének- és táncegyüttesének, az Alexandrovnak az előadásával kezdődik. A 120 fős társulat – férfikórussal, női és férfi szólóénekesekkel, táncosokkal – repertoárja az orosz népdaloktól, az egyházi énekeken, operaáriákon át, a popzenéig terjed, amiből nem hiányozhat a híres Katyusa vagy Kalinka című népdal. (Tudjátok, ők azok, akiket 3 éve óriási veszteség ért, erről itt írtunk.)

Egy másik világhírű produkciót is láthatnak, a Lord of the Dance táncegyüttes a hónap végén (06.29.) lép fel. Az ír rendező és táncművész, Michael Flatley által koreografált produkció felújított változata lélegzetelállító táncokkal meséli el az ír folklór alapjaira épülő történetet, a jó és a gonosz klasszikus meséjét.

Július 27-én az ikonikus brit rockénekesnő, Bonnie Tyler (jegyek itt) örökzöld slágereivel és új albumának dalaival érkezik, visszarepít minket a ’70-es ’80-as évek világába.

A magyar zenei élet kiváló énekesei és együttesei is felejthetetlen estéket ígérnek. A Malek Andrea Soulistic (jegyek itt) formáció a jazz és az R&B stílusokat keveri a magyar népzenével, ezzel egy teljesen új hangzást létrehozva. Szulák Andrea (jegyek itt) magyar slágerekből válogat, életének fontos pillanatait villantja fel a tőle megszokott könnyed stílusban, zongorakísérettel. A Sabbathsong Klezmer Band két este két különböző műsorral mutatkozik be a tokaji közönségnek, többek között Oláh Gergővel adnak közös koncertet. Az ország egyik legnépszerűbb női előadója, Rúzsa Magdi (jegyek itt) augusztus 2-án zenekarával adja elő a mindenki által ismert slágereit. A Budafoki Dohnányi Zenekar a Zempléni Fesztivál keretében lép színpadra, a Filmharmonikusok című koncerten bejárják a filmzenék birodalmát. Havasi Balázs (jegyek a csatolt koncertnél)  is visszatér a Katlan színpadára, s olyan tételeket ad elő eredeti változatukban, ahogyan azt tíz-tizenöt évvel ezelőtt komponált meg egyetlen zongorára, valamint először itt hallhatnak majd részleteket azokból a művekből is, amiket a művész most tavasszal szerez a jubileumi év végi nagykoncertre. Az idén ötéves fennállását ünneplő Margaret Island különleges műsorral és meglepetésekkel készül (jegyek itt), slágereik egyedi hangszerelésben csendülnek fel, koncertjük egy igazi, vidám nyárzáró buli lesz augusztus 31-én.

 

Tokaj Fesztiválkatlan, Alexandrov, Lord of the Dance, Bonnie Tyler

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek