Az élő zene találkozása az elektronikával – Paradox Island fesztivál a dürerben

2019/10/14  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Ha szeretnéd körbetáncolni a párhuzamos univerzumokat, távoli galaxisokat, akkor a Dürer a rendelkezésedre áll november 8-án – mindhárom termével.

Az élő zene találkozása az elektronikával – Paradox Island fesztivál a dürerben

November 8-án a Dürer kertben lép fel a Zagar, a colorStar, a Freakin’ Disco, a PsyPorn, az EarthJam, a Presense Live Act, a Ficture, az Agavoid, az Isle of Man., a HunterKron és a B:tch Pender.

 „A Paradox Island olyan sziget, ahol a hazai pszichedelikus-elektronikus produkciók és a közönség együtt lő ki az űrbe, hogy aztán hajnalban együtt is szálljunk vissza a Földre. Elektronika találkozik az élőzenével, drum n bass keveredik etnóval, ambient az indie-vel. Lesznek olyan produkciók, akik már ott voltak a kilencvenes évek végén kialakult partikultúra születésekor, de olyanok is, akik az azóta eltelt húsz évben tűntek fel, és meghatározó alakjai lettek és lehetnek ennek a szcénának” – mondják a szervezők.

 A két szervező zenekar (colorStar és a PsyPorn) nem titkolt célja, hogy hosszabb távra összehozza a műfaj szereplőit és a közönséget: terveik szerint nem egyszeri eseményről van szó. A zenén kívül kiemelt szerepet kap a vizuál is, melyet csak erre a koncertre terveznek mindhárom teremre.

Az alábbilejátszási lista nagyjából megmutatja, mir lehet számítani:

Paradox Island, fesztivál, colorStar, PsyPorn

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek