Menopauza 1170x180

Az ország egyik legszebb helyszínén a Víz, Zene, Virág Fesztivál

2017/05/13  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Immár 24. alkalommal várja látogatóit a Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán, június 23 és 25 között.

Az ország egyik legszebb helyszínén a Víz, Zene, Virág Fesztivál

A Budapesttől mindössze 45 percnyire lévő rendezvénynek az Öreg-tó és a középkori vár festői díszletei adják a keretet, s a fesztiválon mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen bár apró gyermek vagy éltes felnőtt, s a kettő között bárki.

A nagyobbak kedvükre válogathatnak a színes zenei- és fesztiválkínálatból, amelyből ízelítőül csak néhányat – a teljesség igénye nélkül – felvillantunk. Hazai és külföldi zenekarok, sokféle stílusban, több helyszínen nyújtanak igényes szórakozást. Fellép a '80-as évek legendás rock csapata, a Karthago, Majka & Curtis, a Bikini, a Ghymes, a TNT, Anna and the Barbies, az Irie Maffia, a Kaláka, az Auróra, Bereczki Zoltán és a Sztárban sztár+egy kicsi műsorból ismert partnere, Berki Artúr, Gubás Gabi, Pápai Joci, aki az idei Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviseli, Hot Jazz Band, Little G. Weevil, az X faktorból ismert Soulbreakers és sokan mások. A legfrissebb dallamokat a Cseh Tamás program tehetségei biztosítják.

A helyi vagy országosan ismert előadók, együttesek mellett lesznek külföldi vendégeink is, Lengyelországot a Kraków Street Band, Észtországot pedig a S.E.K.S zenekar képviseli. Az electro party arénában pedig hajnalig tart a buli, ahol - mások mellett - Sterbinszky, Horvát Tamás, Bárány Attila járul hozzá a fergeteges hangulathoz.

Az idei év legnagyobb szenzációjának ígérkezik egy rendkívül látványos, unikális show-elem: a HANGFESTÉS. A fények és hangok varázslatos találkozásának lehetnek szem- és fültanúi szombat este a fesztiválozók. Tata féltett kincsét, a Zsigmond-kori várat színes fényekbe öltöztetik, és egy speciális technika, valamint különböző hangok segítségével varászolják még ragyogóbbá.

 


 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek