Carson Coma minifesztivál a Budapest Parkban

2023/08/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Nagykoncertjük előtt két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is.

Fotó: Komróczki Dia

A Carson Coma jelenleg az ország egyik legszerethetőbb és legkreatívabb produkciója. A srácok júniusban teltház előtt mutatták be a Budapest Parkban nemrég megjelent IV című nagylemezüket. A CC család szeptember 1-jén még nagyobbá duzzad, meghívják vendégségbe a haverokat, ugyanis a szívüknek kedves előadókat invitáltak meg a Parkba, amiből végül egy egész minifesztivál kerekedett. Ez egyébként nem az első “akciójuk”, hogy értékes, feltörekvő produkciókra hívják fel a közönség figyelmét, hiszen évek óta turnéznak együtt fiatal tehetségekkel.

Két színpadon összesen hét előadót vonultatnak fel. Velük tart a népzenei elemeket a pszichedáliával mesterien vegyítő Mordái; mindenki kedvenc szittya rappere, Dé:Nash; a saját zenei irányát csak “fúziós ska”-ként definiáló Hakumba; az egyszálgitáros dalait húsbavágóan őszintén prezentáló Hegedűs Józsi; a húzós gitárrifekkel operáló, garázsrockban nyomuló Hocuspony; valahol a jazz-progresszív rock-indie-latin zenék furcsa tengelyén lavírozó kisbetűs ünnepnapok és a hazai jazz egyik izgalmas, fiatal hangja, a Nagy Emma Quintet. És ha mindez nem lenne elég, az este headlinerét reggelig tartó bulik követik majd.

Talán nem is gondolnánk, hogy egy ilyen volumenű műsor megvalósításán mennyi ember dolgozik a háttérben, éppen ezért a Mastercard támogatásával megjelenő kisvideóban a zenekart körülvevő crew-ra irányul a rivaldafény, akik elmesélik, mi mindent tesznek azért, hogy a közönség felhőtlenül jól érezze magát.

Carson Coma, Budapest Park, minifesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek