Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a Telekom a Volt helyett

2023/06/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Telekomosok Fesztiválja elnevezésű, az ország különböző pontjain, június 1. és augusztus 20. között hetente megrendezett programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre.

Ilyen lesz a Telekomosok – ingyenes – Fesztiválja

Évekig voltunk névadó szponzorai a Telekom VOLT Fesztiválnak. Amikor megtudtuk, hogy idén elmarad a rendezvény, döntenünk kellett, hogy új együttműködési lehetőséget keresünk és egy másik bejáratott fesztivál közönségének biztosítunk még több élményt, vagy belevágunk valami egészen újba, és idén az ügyfeleinket szponzoráljuk inkább azáltal, hogy egész nyáron át ingyenes élményeket kínálunk számukra. Ez utóbbi mellett döntöttünk...” – idéztel Szabó Béla Attilát, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatóját a mmonlione.

Az ingyenes élménysorozat listája folyamatosan bővül, az alábbi programokra a Telekom ügyfelei már biztosan megtalálják majd a belépőjüket a Telekom alkalmazásban:

2023. június 23. – Budapest, Hármashatár-hegy – Szent Iván éji nyárindító

2023. július 1. – Gyulakeszi, Papillon – Zenés piknik

2023. július 8. – Pécs, Janus Pannonius Múzeum kertje – Telekom Electronic Beats X Fényfesztivál

2023. július 15. – Balaton, Telekom Electronic Beats X Hotelbuli

2023. július 22. – Dömös, Danu kemping – Medencés glampingbuli

2023. július 29. – Tisza-tó – SUP Jóga

2023. augusztus 6. - Budapest, Népsziget – Carson Coma Akusztik Trió

2023. augusztus 12. – Hortobágy – Csillagles élőzenével

2023. augusztus 19. – Siófok, Bamboo Sziget – Lebegő sziget buli

2023 nyara – szerte az országban – Paramount nyári mozi

Azok a fiatalok pedig, akik nem bíznák a szerencsére a nyári bulikat, jelentkezhetnek a Magyar Telekom Fesztivál Kreátor programjába, amelyben június 13-ig olyan fiatalokat toboroznak, akik szeretnének ingyen eljutni az idei év legmenőbb rendezvényeire, fesztiváljaira és végigbulizni a nyarat, cserébe pedig szívesen tudósítanak, készítenek tartalmakat ezekről az élményeikről.

 

Magyar Telekom, Telekomosok Fesztiválja

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek