Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a Telekom a Volt helyett

2023/06/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Telekomosok Fesztiválja elnevezésű, az ország különböző pontjain, június 1. és augusztus 20. között hetente megrendezett programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre.

Ilyen lesz a Telekomosok – ingyenes – Fesztiválja

Évekig voltunk névadó szponzorai a Telekom VOLT Fesztiválnak. Amikor megtudtuk, hogy idén elmarad a rendezvény, döntenünk kellett, hogy új együttműködési lehetőséget keresünk és egy másik bejáratott fesztivál közönségének biztosítunk még több élményt, vagy belevágunk valami egészen újba, és idén az ügyfeleinket szponzoráljuk inkább azáltal, hogy egész nyáron át ingyenes élményeket kínálunk számukra. Ez utóbbi mellett döntöttünk...” – idéztel Szabó Béla Attilát, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatóját a mmonlione.

Az ingyenes élménysorozat listája folyamatosan bővül, az alábbi programokra a Telekom ügyfelei már biztosan megtalálják majd a belépőjüket a Telekom alkalmazásban:

2023. június 23. – Budapest, Hármashatár-hegy – Szent Iván éji nyárindító

2023. július 1. – Gyulakeszi, Papillon – Zenés piknik

2023. július 8. – Pécs, Janus Pannonius Múzeum kertje – Telekom Electronic Beats X Fényfesztivál

2023. július 15. – Balaton, Telekom Electronic Beats X Hotelbuli

2023. július 22. – Dömös, Danu kemping – Medencés glampingbuli

2023. július 29. – Tisza-tó – SUP Jóga

2023. augusztus 6. - Budapest, Népsziget – Carson Coma Akusztik Trió

2023. augusztus 12. – Hortobágy – Csillagles élőzenével

2023. augusztus 19. – Siófok, Bamboo Sziget – Lebegő sziget buli

2023 nyara – szerte az országban – Paramount nyári mozi

Azok a fiatalok pedig, akik nem bíznák a szerencsére a nyári bulikat, jelentkezhetnek a Magyar Telekom Fesztivál Kreátor programjába, amelyben június 13-ig olyan fiatalokat toboroznak, akik szeretnének ingyen eljutni az idei év legmenőbb rendezvényeire, fesztiváljaira és végigbulizni a nyarat, cserébe pedig szívesen tudósítanak, készítenek tartalmakat ezekről az élményeikről.

 

Magyar Telekom, Telekomosok Fesztiválja

 

 

Szólj hozzá!


A Tankcsapdának Pesten megjelent az isten

A Tankcsapdának Pesten megjelent az isten

Új dallal és a hozzá tartozó videóklippel jelentkezett a Tankcsapda. A ’Pesten megjelent Isten’ c. dalt élőben először, a Budapest Parkban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Visszatér Budapestre Sir Rod Stewart

2018-ban ott voltunk az arénás koncertjén, aztán pár évvel később is erre járt: nem megerősített infók szerint énekelt egy puccos esküvőn mintegy 300 milláért – de most megint mindenkinek dalolni fog, nem csak az ifjú párnak: a legnagyobb slágerit hozza el 2024. június 22-én lép az MVM Dome-ba.

Ez egy Sunshine Day lesz – az Osibisa Budapestre jön

Osibisa és Colosseum közös koncert lesz az Erkel Színházban 2023. október 8-án a Krokodil Rock szervezésében, a „Nagy Generáció” című koncertsorozat keretében.

Tátrai Tibuszék beveszik a Parkot

A godfather. legközelebbi és idei utolsó fellépése a Budapest Parkban lesz, 2023. szeptember 27-én, szerdán.
Új koncertek