Éljen a tavasz! Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

2022/03/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Három év után nyílik újra a Budapesti Tavaszi Vásár. Március 26-tól április 18-ig a Városháza parkban ingyenes koncertek, családi programok, kézműves vásár és gasztronómiai különlegességek várják a látogatókat. A nyitóhétvégén, március 26-án és 27-én naponta 4 koncerttel várják a tavaszi napsütésben kirajzó zeneszeretőket a város szívébe. Vegyétek, vigyétek a hírét!

Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

A program:

03.26. SZOMBAT
Kapunyitás: 14:30
15:30 - 16:30 / Solére
17.00 - 18.00 / OHNODY Acoustic
18.30 - 20.00 / Blahalouisiana
20.30 - 22.00 / Budapest Bár
03.27. VASÁRNAP
Kapunyitás: 14:30
15:30-16:30 Saya Noé
16:40-17:10 Тонка (UA)
17:30-19:00 Ivan And The Parazol
19:30 - 21:00 Punnany Massif
Külön felhívnánk a figyelmet az ukrajnai vendégekre! A Tonka/Тонка Aljona Karas énekesnő és Jaroszlav Tatarcsenko producer zenei projektje, hozzájuk csatlakozott Denys Shvets dobos. A zenekar 2018-ban alakult, és gyorsan elnyerte a hallgatók tetszését. A lágy ének, a látványos elektronikus effektek és az erős ritmika különböztetik meg a zenekart a többiektől, emiatt is érdemes őket élőben hallgatni. Plusz a progresszív elektronikus zenét modern dalszövegekkel kombinálják – ezt az erősségüket azonban keveseknek áll majd módjában megítélni, de készséggel elhisszük! A Telex értesülése szerint a formáció Bécsből érkezik a koncertre, és a tiszteletdíját az ukrajnai menekültek megsegítésére ajánlotta fel.
A szervezők segítik a Migration Aid adománygyűjtő munkáját; az eseménnyel egy időben is várják a háború áldozatainak felajánlott támogatásokat.
A gyermekeket ingyenes nosztalgia körhinta várja, hétvégenként pedig húsvéti faluvá változik a vásártér, ahol az ünnepkörhöz kapcsolódó családi programok, gyermekjátékok és kézműves foglalkozások kínálnak közös kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak.
A vásári forgatag, az egyedi kézműves termékekkel megrakott standok és a gasztronómiai különlegességeket kínáló vendéglátó egységek egészen április 18-ig várják az érdeklődőket. A vásárban csak minőségi, hazai termékeket láthatnak és kóstolhatnak az érdeklődők. A Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásárban népszerű családi menü és a kedvezményes, 1500 forintos egytálétel újra szerepel a kínálatban. A vásárban megtekinthető a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum gyűjteményének legszebb darabjait bemutató kiállítás is.
A koncertek ingyenesek, de értelemszerűen csak bizonyos számú látogatót engedhetnek be a területre, így a beléptetés érkezési sorrendben történik. A vásár egész területén készpénzmentes fizetés van! 

 

Tavaszi Vásár, minifesztivál, Városháza, Tonka, Ukrajna

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest