Forrest drunk futóversennyel és Tankcsapdával készül a Volt Van Lesz Rockfesztivál

2021/08/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Az első VVL-t 2019-ben rendezték meg régi komlói zenekarok fellépésével. A fesztivál olyan népszerűnek bizonyult, hogy idén már a műfaj neves hazai képviselőit is vendégül látják az egykori bányászvárosban augusztus 12. és 14. között.

Forrest drunk futóversennyel és Tankcsapdával készül a Volt Van Lesz Rockfesztivál

Az első, csütörtöki napon a tervek szerint a Jaffa 68, a Deindolls, a Cs.Í.T, a Skoge, a Tankcsapda, az Action és a Drabális Barbárok áll színpadra, míg pénteken mások mellett a Brillantin, a Moby Dick, az Alvin és a Mókusok és a Clue szórakotatja a közönséget. Szombaton a Szabad Prédák, a Rózsaszín Pitbull, a Flegma és a Blues Company ad koncertet.

A fesztivál ideje alatt egész napos programokkal is várják a látogatókat, így lesz íjászat, darts, kézműves vásár, továbbá játékos csapatversenyeket és gyermekprogramokat is tartanak. Ilyen például – mármint nem gyerekprogram... – a Forrest drunk futóverseny is, ami olyan terepfutást takar, amelyre a következő szabályok érvényesek:

"Minden versenyző a rajt előtt szondát fúj. 0,2 alatt nem lehet indulni. 3 állomás lesz a kijelölt pályán. Indulásnál inni kell. Az első állomáson meg kell inni egy fröccsöt. A második állomásnál egy töményet. A harmadik állomásnál egy meglepetés italt, és ezután az utolsó métereket sprintben megtenni. Az eredménynél nézzük az időt és még egyszer a véralkohol szintet."
Mivel a jelenlegi jogszabályok megkötik a kezüket (ki. augusztus 20.), a 3. Volt Van Lesz Rockfesztiválon lesz egy terasz, amit bárki látogathat, ahol védettségi igazolvány hiányábán is le lehet ülni meginni egy italt – így talán egy kis fesztivál hangulatot át tudnak adni mindenkinek.
A helyszínre buszok is indulnak  Komló belvárosából, az Eszperantó térről és Pécsről, a Domus parkolóból. Komlón 350 Ft-ért, Pécsről pedig 800 Ft-ért tudtok rá jegyet venni.
A buszokkal kapcsolatban a 06303919540-es telefonszámon lehet érdeklődni.

 

Volt Van Lesz Rockfesztivál, Komló

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek