Helló, Jenő – Nem kell védettségi a pénteken induló Szeláví! fesztiválra

2021/06/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Szeláví! Pilisborosjenő mellett egy gyönyörű, panorámás mezőn – szemben levendulás – péntektől 3 napon át várja a látogatókat koncertekkel és gyermekprogramokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel, iparművészeti és gasztronómiai vásárral, helyi termékek bemutatójával.

Helló, jenő – Nem kell védettségi a pénteken induló Szelavi fesztiválra

Mivel a rendezvény a helyi önkormányzat és a szintén helyi Viprodukció közös szervezésében zajlik, beletartozik a "falunap" kategóriába, s mivel Borosjenő 5000 fő alatti település, így 1500 főig védettsegi igazolvány nélkül lehet résztvenni rajta (484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 5. §-a (7) ). A szervezők amúgy sem tervezik ennél nagyobbra a fesztivált.

A rendezvény megközelítéséről az alábbiakat tette közzé a fesztivál:

PARKOLÁS
Mivel a sokak által ismert Kevélyhegyi Levendulással szembeni parkoló hamar megtelik, a fesztivál hivatalos parkolója a Széchenyi utca és Fő utca sarkánál található. Kérünk mindenkit, hogy ezt a parkolót vegye igénybe autójával. A Széchenyi utcai parkolóból a koncertekhez igazított menetrend szerint egy többször forduló, 9 fős kisbusszal tudunk segíteni elsősorban a kisgyermekes családok és az idősek számára. A buszmenetrendet a parkolót őrző Polgárőrnél keressétek. Ha épp nincs a parkolóban a kisbusz, kérjük türelmeteket, érkezni fog!
A SÉTÁLNIVÁGYÓK SZÁMÁRA
A Széchenyi utcai parkolóból kényelmes tempóban hozzávetőlegesen 15-20 perc alatt el lehet sétálni a fesztiválterületre. A Kevélyhegyi Levendulamezőt elhagyva, ám a Teve-sziklát még el nem érve, balra látjátok majd a fesztiválterületet. Eltéveszthetetlen...
ÉJSZAKAI VOLÁN JÁRAT
A busszal közlekedők számára javasoljuk a www.menetrendek.hu oldalon való tájékozódást. Akik késő estig maradnának:
Péntek esti utolsó busz vissza Budapestre: 23:40
Szombat estére intéztünk nektek egy különjáratot: 00:35
Vasárnap este 20:00-kor ér véget a program, bőven van még utána buszjárat
Ezen kívül Pilisborosjenőre természetesen lehet hívni taxit és sofőr-szolgálatot is!
Naptej legyen nálatok, mert a domboldalon kevés az árnyék és bazi meleg lesz, ha vinnétek kutyát is magatokkal, simán megtehetitek, csak pórázon kell tartani őkelmét. majd meglátjátok, mennyire gyönyörű a Szeláví! területét körülölelő természet, vigyázzatok rá!
A fesztiválról és a programról előzőleg eme cikkeinkben értekeztünk

 

 

Szeláví, Pilisborosjenő, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Félidőig  tízezren látogattak el a Művészetek Völgyébe

Félidőig tízezren látogattak el a Művészetek...

30. alkalommal nyitotta meg kapuit a Művészetek Völgye. A tíz napos fesztivál első felében napi tízezer látogató érkezett a Völgybe, aki még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az A-HA filmjét

A 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál CineDocs szekciója idén is felejthetetlen dokumentumfilmekkel készül az egyre népszerűbb műfaj szerelmeseinek.

Újabb fellépőcsere Paloznakon: Al McKay csapata megy, a Gipsy Kings jön

A Paloznaki Jazzpiknik fellépők listája nem először változik: Caro Emerald helyett Rúzsa Magdi "ugrik be", a Level 42 a járvány miatti bizonytalanságokra, valamint az Egyesült Királyság szigorú ki- és beutazási korlátozásaira hivatkozva mondta le 2021-re tervezett koncertjeinek nagy részét, helyettük jött volna Al McKay és zenekara.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek