Helló, Jenő – Nem kell védettségi a pénteken induló Szeláví! fesztiválra

2021/06/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Szeláví! Pilisborosjenő mellett egy gyönyörű, panorámás mezőn – szemben levendulás – péntektől 3 napon át várja a látogatókat koncertekkel és gyermekprogramokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel, iparművészeti és gasztronómiai vásárral, helyi termékek bemutatójával.

Helló, jenő – Nem kell védettségi a pénteken induló Szelavi fesztiválra

Mivel a rendezvény a helyi önkormányzat és a szintén helyi Viprodukció közös szervezésében zajlik, beletartozik a "falunap" kategóriába, s mivel Borosjenő 5000 fő alatti település, így 1500 főig védettsegi igazolvány nélkül lehet résztvenni rajta (484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 5. §-a (7) ). A szervezők amúgy sem tervezik ennél nagyobbra a fesztivált.

A rendezvény megközelítéséről az alábbiakat tette közzé a fesztivál:

PARKOLÁS
Mivel a sokak által ismert Kevélyhegyi Levendulással szembeni parkoló hamar megtelik, a fesztivál hivatalos parkolója a Széchenyi utca és Fő utca sarkánál található. Kérünk mindenkit, hogy ezt a parkolót vegye igénybe autójával. A Széchenyi utcai parkolóból a koncertekhez igazított menetrend szerint egy többször forduló, 9 fős kisbusszal tudunk segíteni elsősorban a kisgyermekes családok és az idősek számára. A buszmenetrendet a parkolót őrző Polgárőrnél keressétek. Ha épp nincs a parkolóban a kisbusz, kérjük türelmeteket, érkezni fog!
A SÉTÁLNIVÁGYÓK SZÁMÁRA
A Széchenyi utcai parkolóból kényelmes tempóban hozzávetőlegesen 15-20 perc alatt el lehet sétálni a fesztiválterületre. A Kevélyhegyi Levendulamezőt elhagyva, ám a Teve-sziklát még el nem érve, balra látjátok majd a fesztiválterületet. Eltéveszthetetlen...
ÉJSZAKAI VOLÁN JÁRAT
A busszal közlekedők számára javasoljuk a www.menetrendek.hu oldalon való tájékozódást. Akik késő estig maradnának:
Péntek esti utolsó busz vissza Budapestre: 23:40
Szombat estére intéztünk nektek egy különjáratot: 00:35
Vasárnap este 20:00-kor ér véget a program, bőven van még utána buszjárat
Ezen kívül Pilisborosjenőre természetesen lehet hívni taxit és sofőr-szolgálatot is!
Naptej legyen nálatok, mert a domboldalon kevés az árnyék és bazi meleg lesz, ha vinnétek kutyát is magatokkal, simán megtehetitek, csak pórázon kell tartani őkelmét. majd meglátjátok, mennyire gyönyörű a Szeláví! területét körülölelő természet, vigyázzatok rá!
A fesztiválról és a programról előzőleg eme cikkeinkben értekeztünk

 

 

Szeláví, Pilisborosjenő, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek