Híres előadókkal zenélhetsz a tábortűznél

2021/07/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A 10 nap STRAND-ról (aka STRAND Fesztivál) sem hiányozhat az elmúlt évek egyik legkedveltebb zenei programja, a TÁBORTŰZ, amely házigazdája, szervezője idén is a Halott Pénz énekese, Járai Márk. Az élvonalbeli magyar sztárok továbbra is a tűz köré gyűlt közönségüknek adják elő a kedvenc dalaikat, most azonban jelentkezőket is vár a házigazda.

Népszerű előadókkal zenélhetsz a tábortűznél

Akik részt vettek már valaha bármelyik Tábortűz koncerten, tudják, hogy nem véletlenül vált a STRAND egyik kedvenc helyszínévé. A Tábortűznél nincs színpad, a közönség az énekesekkel együtt üli körbe a lobogó tüzet, és együtt énekli velük a dalokat. Igazi zenei különlegességek közege ez, olyan átdolgozások bukkannak fel, amelyek a nagyszínpadokon sosem hallhatók.

A Halott Pénz énekese, Járai Márk a zenekari koncertek mellett szólóban is járja az országot – és évek óta ő a STRAND Tábortűz házigazdája, szervezője is. Ezúttal olyan tehetséges előadókat hívott meg a programba, akik egy szál gitárral adják elő az újrahangszerelt dalaikat ezen a különleges atmoszférájú helyszínen.

A fellépők között lesz Szakács Gergő (Follow the Flow), Ian O’Sullivan (Mongooz &. the Magnet), Szivák Zsolt (Cloud 9+), Henri Gonzo (Fran Palermo), Kama (Mary PopKids), Bérczesi Robi (hiperkarma), de érkezik Takács Vilkó és Lugosi Dani párosa, valamint a Carson Coma zenészei – és természetesen Járai Márkot is hallhatja majd a közönség.

A Tábortűz köré telepedve olyan fiatal és egyre nagyobb népszerűségre szert tevő előadók is gitárt ragadnak majd, mint Azahriah, Hangácsi Márton, Kovács Kristóf, Ajsa Luna, Ohnody, Saya Noé, Kristoaf vagy Barbi és Jancsó.

A 10 nap STRAND szervezői ebben az évben is lehetőséget biztosítanak a bemutatkozásra a Tábortűz helyszínen. Ezen az oldalon bárki jelentkezhet, aki tehetséget érez magában arra, hogy ebben az illusztris társaságban zenéljen – egészen augusztus 13-ig.

***

A TÁBORTŰZ részletes programja – általában éjfélkor indul útjára a gyönyör:

08.18. 00:00 Lugosi Dani és Takács Vilkó // 01:00 Ian O’Sullivan

08.19. 00:00 Henri Gonzo // 01:00 - 02:00 Azahriah

08. 20. 00:00 Hangácsi Márton // 01:00 A 10 nap STRAND Tábortűz nyertese

08. 21. 00:00 - 01:00 Szivák Zsolt // 01:00 Ajsa Luna

08. 22. 00:00 Carson Coma

08.25. 00:00 Kama // 01:00 Kovács Kristóf

08.26. 00:00 Ohnody // 01:00 Járai Márk

08.27. 00:00 Saya Noé // 01:00 Kristoaf

08.28. 00:00 Bérczesi Róbert // 01:00 Barbi és Jancsó

08.29. 00:00 Szakács Gergő

És igen, lesz igazi tábortűz is, mielőtt valaki rákérdezne :)

 

Járai Márk, tábortűz, STRAND, fesztivál, 10 nap STRAND

 

 

Szólj hozzá!


Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges...

Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Figyelemre méltó eredetisége és egészen kivételes talentuma az utóbbi évek egyik legsikeresebb feltörekvő klasszikus zenészévé avatta az izlandi zongoraművészt, aki lemezről lemezre bizonyítja: nincsen olyan matéria, amelyből ne tudná kihozni a legjobbat. Legutóbb Mozart és kortársai műveiből rögzített egy albumravalót,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek