Itt az első három név a 2018-as FEZEN fellépőlistájáról

2017/11/22  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Mr. Big, az Enter Shikari és a Fozzy már biztosan ott lesz a 2018 július 25 és 28-a között rendezett székesfehérvári fesztiválon.

Itt az első három név a 2018-as FEZEN fellépőlistájáról

Az tavaly is beigazolódott, hogy a jubileumok jól állnak a FEZEN-nek, az éppen jövőre 30 éves Mr. Big egészen biztosan nagy bulit fog csapni július 26-án Székesfehérváron. A Billy Sheehan basszusgitáros 1988-ban állt össze Los Angelesben Paul Gilberttel, Pat Torpey-val és Eric Martinnal. A hard rock supergroup korán letette névjegyét a zeneiparban. '91-ben megjelent második albumokra két olyan balladát írtak, ami pillanatok alatt letarolta a világot. A To Be With Yout nem lehetett megkerülni, és a Just Take My Heart is felkerült a slágerlistákra. Fel is kérte az akkor még alig hároméves zenekart az Aerosmith, hogy előttük játsszon Wembley-s koncertjeiken. Nyáron jelent meg legfrissebb stúdióalbumuk, így a Defying Gravityre került új dalokat is hallhatjuk a kihagyhatatlan slágerek mellett.

Enter Shikari – a zenekar, akinek a nevét akár műfajként is használhatjuk, hiszen az előtte létezőkbe nehéz lenne beskatulyázni őket. Sajátos világukat pop, post-hardcore, metalcore, dubstep, trance és drum and bass elemekből építették fel. A brit fesztiválkedvenc éppen két hónappal ezelőtt, szeptemberben jelentkezett új albummal. A jubileumot pedig az ő esetükben sem kerülhetjük el, hiszen éppen 2018-ban lesz 15 éve, hogy ezen a néven ismerhetjük őket. Július 28-án, a FEZEN zárónapján érkeznek Székesfehérvárra.

A profi pankrátor, médiahős, énekes Chris Jericho, a Stuck Mojo gitárosával és dobosával Rich Warddal és Frank Fontserával, valamint a Mike Portnoy Adrenalin Mobjában basszerozó Paul Di Leoval és Billy Grey gitárossal alkotja a Fozzyt. Az amerikai rock-metal csapat is friss albummal érkezik Székesfehérvárra, októberben jelent meg Judas című lemezük. Július 26-án a Mr. Big előtt lépnek fel a FEZEN-en.

Az első három név mellé igazán kedvező jegyár is dukál. Az egy héttel előbbre, július végére költöző székesfehérvári fesztivál négy napos bérlete karácsonyig 14 990 Ft-ért kapható, a napijegy pedig 6 990 Ft-ba kerül. A diákoknak idén is még kedvezőbb áron kínálják a belépőt a szervezők, a bérletet most 12 990 Ft-ért vehetik meg az érvényes magyarországi diákigazolvánnyal rendelkezők, a napijegyért pedig 5 990 Ft-ot kell fizetniük.
FEZEN, nyár, Mr. Big, Enter Shikari, Fozzy

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek