Kipróbálták a sörjógát a Puskás-fivérek

2018/07/02  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az idei EFOTT sok egyéb újdonsága mellett hoz egy új mozgásformát is a fesztivál vérkeringésébe: a sörjógát. A kellemes és hasznos összekötését a The Biebers tagjai a minap tesztelték a Városligetben...

Kipróbálták a sörjógát a Puskás-fivérek

A jóga legérdekesebb új vállfaja a sörjóga, amire sokak mellett a The Biebers tagjai is felkapták a fejüket. A mozgásforma alkohollal történő ötvözése során jógamozdulatokat egészítenek ki sörkortyolgatással, így párosítva a kellemest a hasznossal. A Puskás-tesók és Ekanem Bálint nem tudtak nemet mondani az újdonságra és kipróbálták a legújabb őrületet.

"Már többször jógáztam, és bevallom őszintén, az első alkalommal nem tetszett, a másodiknál pedig az egyik jóbarátom hangján érkeztek a spirituális utasítások, és emiatt nem tudtam komolyan venni a dolgot. Az előző esti sörözést juttatta eszembe, ugyanakkor a sört és a jógát eddig egyáltalán nem tudtam összekötni. Így viszont, hogy kipróbáltam, fel is vetem majd a többieknek, hogy a jövőben dobjuk a sima sörözgetéseket" – tréfálkozott Puskás Peti, aki a nagyszínpados Volbeat tombolás után, a Rauch Arénában ad koncertet az EFOTT-on.

Az ételek mellett a magyar borhagyományt is igyekszik a fiatalok körében népszerűsíteni az EFOTT borudvara. Mindezt kalanddal is lehet ötvözni, lovaskocsis bortúra formájában, amelyre a Fish!, a Hősök, a New Level Empire, a USEME és a Kozmix tagjai is elkísérik majd a látogatókat.

A The Biebers szinte teljes csapata vegán életmódot követ, így a frontember külön üdvözli a kezdeményezést, hogy a megszokott ízek mellett idén húsmentes ínyencségek, vegán és humusz street food ételek is várják a fesztiválozókat. Food Truck Udvarral és különböző helyeken szétszórt Food truck-okkal ugyanúgy készülnek a szervezők, mint ahogy biztosítanak lehetőséget a főzésre vágyóknak is.

A külföldi fellépők (Volbeat, John Newmann, Jessie J, Lost Frequencies, Dub FX) mellett a magyarok tehát aktívan kiveszik a részüket a fesztiváléletből :)

 

EFOTT, The Biebers, Puskás Peti, sörjóga

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek