Kis Grófoval nyit az EFOTT

2016/07/20  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Július 12-én Velencén kezdetét veszi a 2016-os EFOTT, amely a szervezők bevallása szerint minden eddiginél nagyobbat fog szólni. A sport, turisztikai, gasztronómiai és kulturális programok mellett a zenefelhozatal is erősnek ígérkezik: a hazai közönségkedvencek közül többen extra produkcióval készülnek, a Rudimental pedig már most üzent a fesztiválozóknak.

Kis Grófoval nyit az EFOTT

"Fantasztikus közönség, kiváló kaja és finom sör – nekünk ezt jelenti Magyarország! Az EFOTT főiskolás, egyetemista közönségének pedig három dolgot tanácsolnánk: srácok, ne igyatok túl sokat, élvezzétek ki ezeket az éveket, és kössetek barátságokat! ‒ javasolták e-mail üzenetükben a Rudimentalos fiúk, akik mellett a nemzetközi vonalat olyan DJ sztárok erősítik majd, mint Zomboy, Headhunterz, Borgeous, Firebeatz és a Pendulum DJ set & Verse.

A 12 zenei helyszín programkínálatát hazai kedvencek teszik még színesebbé, akik közül többen extra produkciókkal is készülnek: a PASO filmslágereket ad elő, a 30Y koncertje alatt fiatal képzőművészek festik meg az aktuális hangulatot, a Mary PopKids és a Z-Drums szó szerint ütős fellépésre készül, a Wellhello pedig táncosokkal érkezik.

A fesztiválon először csendül fel élőben a Margaret Island, Felcser Máté és JumoDaddy közös EFOTT-himnusza, a Feszt szerelem, de szintén igazi csemegének ígérkezik a Kosheen énekesnőjének, Sian Evansnek és a Brainsnek közös színpadra lépése. Sőt: egy új helyszínen, az Artist Pub-ban minden este az adott nap sztárfellépői pörgetik majd az ütemeket, így például Dj Kommandó és Dj Ninja (azaz Kama és Sanyóca), no meg a Rendes Pénz. Mindjárt a nyitónapon igazi házibuli hangulat várja a beköltözőket a 90-es évek előadóival és Kis Grófoval. A pontos labdák mestere, Dévényi Tibi Bácsi három estére is hatalmas bulival készül, de pénteken Korda Gyuri és Balázs Klári is színpadra lép majd.

Napközben is változatos programok várják a látogatókat, többek között a Civil Térre kitelepülő 100 civil szervezet kínálatának köszönhetően. Ugyanitt, a Tér színpadán mások mellett tévénézési szokásokról, sorozatokról és karrierlehetőségekről is szó esik színeszek, szakújságírók, start-up és nemzetközi vállalatok képviselőinek előadásaiban. A szervezők ismét számos turisztikai és sport programmal készülnek, így az aktív kikapcsolódásra vágyók sem unatkoznak majd. Kedvenceink közönségtalálkozók keretein belül sikerük titkát is megosztják majd a nagyérdeművel, a Magyar Jégkorongszövetség sátrában például korongtorony építés vagy éppen hokikapura lövés után, minden délután egy-egy népszerű, jégkorongrajongó együttessel, valamint a válogatott tagjaival nyílik lehetőség beszélgetésre. A 8-21 óra között nyitva tartó strandot habparty, a Honvédség vízi akadálypályája, blobbing és szárazföldi wakeboard teszi még vonzóbbá, de a vízpart mellett kertmozi és színház is épült.


A magyar lineup-ot az elmúlt két év sikeres, a Cseh Tamás Program által támogatott bandák is színesítik. Íme a CSTP-koncertprogram az EFOTT-on:

július 13. szerda 21:00-22:00 Uzipov
július 14. csütörtök 21:00-22:00 Planet Void
július 15. péntek 21:00-22:00 bognar szabolcs
július 15. péntek 19:00-20:00 iamyank
július 16. szombat 21:00-22:00 Fatal Error
július 16. szombat 19:00 - 20:00 Tha Shudras

A koncertek a FEZEN Klubban lesznek.

Július 16-án a Nemzeti Kulturális Alap vezetősége is elérhető a CSTP-infosátorban, így személyesen kérdezhetitek őket a pályázatok formai követelményeiről, kiírásáról és más praktikus tudnivalókról!

efott

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek