Koncertek a ráckevei kastélykertben – jön a Duna-part Feszt!

2022/03/31  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Fesztivállal várják idén nyáron először a zene és a csodálatos zöld, vízparti környezet szerelmeseit Ráckevén. A Duna-part Feszt július 28-án nyitja meg kapuit Ráckevén, a Savoyai-kastély parkjában.

Koncertek a ráckevei kastélykertben – jön a Duna-part Feszt!

Három napon keresztül a magyar könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói adják egymásnak a színpadot Ráckevén, a Duna-part Feszten.

Úgy gondoljuk, hogy a közép-magyarországi régiónak eddig nem volt ilyen jellegű rendezvénye, pedig itt minden adott ahhoz, hogy egy színvonalas, mégis élhető léptékű fesztivált hozzunk létre. A Ráckevét körülölelő természeti szépségek, a vizek közelsége, történelmi múltja és emlékei miatt méltán a régió egyik legkiemelkedőbb települése, korábban megkapta a “Kultúra városa” címet is. A fesztivált Ráckeve legimpozánsabb épületének, a Savoyai-kastélynak a parkjában rendezzük meg. A rendezvény környezetbarát vállalásai konkrétak, utólag számonkérhetők és magukban hordozzák a következő évek során egyre erőteljesebb és hatékonyabb környezeti vállalásokat, folyamatosan egyre jobban kihangsúlyozva ezeket a résztvevők számára. A Duna, a Duna-part bevonása a fesztivál életébe, a vízpart közvetlen találkozása a résztvevőkkel, a ráckevei Duna-ág tényleges értékeinek, természeti szépségeinek bevonása a rendezvény látvány- és hangulati elemeibe máshol nem látott egyedi hangulatot és élményt tartogat minden látogatónak” – összegezte  Spaics Igor, a fesztivál főszervezője. 

A fesztivál minden nap 17.00 órakor nyit, és az első fellépők 17.15 órakor lépnek színpadra. A fellépők között lesz Ákos, a Kowalsky meg a Vega, a Kaukázus, Dzsudló, az Anna and the Barbies, valamint sok más népszerű hazai előadó. A szervezők 7500 négyzetméteren napi 8000 főt várnak az első Duna-part Fesztre.

A részletes program itt.

Duna-part Feszt, Ráckeve, Savoyai-kastély, Duna

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek