Könnyűzenei koncertek is lesznek a Rippl-Rónai Fesztiválon

2022/03/23  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Megújult programkínálattal, koncertekkel, gyerekelőadásokkal, vásározókkal rendezik meg kétéves kényszerszünet után ismét a Rippl-Rónai Fesztivált május 26. és 29. között Kaposváron.

Rippl-Rónai József: Asszonyok a parkban (1908)

A tavaly és tavalyelőtt a világjárvány miatt elmaradt fesztiválon az idén nyolc helyszínen zajlanak majd a programok.

A könnyűzene képviselői közül színpadra lép a Beatrice, a Honeybeast, az Azahriah, a Dzsudló, a Wellhello, ByeAlex és a Slepp, a BSW és Metzker Viktória. A koncertek jó részét továbbra is ingyen tekintheti meg a közönség a kaposvári Kossuth téren felállított Petőfi színpadon, míg a Városliget napijegyért cserébe kínálja majd a koncerteket gasztro udvarral, sport- és rekreációs programokkal kiegészülve.

A Szivárvány Kultúrpalotában és a frissen felújított székesegyházban zajló komolyzenei programokon Rost Andreát és a Magyar Állami Operaház énekeseit, Szamosi Szabolcs orgonakoncertjét és Balázs Piri Somát is hallhatja a közönség.

Vaszary parkban zajló gyerekprogramokon óriásbábosok és bábosok, mutatványosok és énekesek gondoskodnak a legkisebbek élményeiről, de lesz menetszínház, előkerülnek különféle, ingyenesen kipróbálható játékok, lesz gyerekszínház, ugrálóvár – és persze vattacukor is.

Rippl-Rónai Fesztivál, Kaposvár

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest