Lemondta európai turnéját az Anthrax – csak erről ők nem tudnak?

2018/02/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Rockbook tette közzé a hírt, mely szerint az egész Európa-turnét lemondta a zenekar.

Fotó: Anthrax/FB

A hír a Borgholm Brinner fesztivál közösségi oldaláról terjedt el, ott közölték a szervezők, hogy a zenekar lemondta a fellépést. A posztban az áll, a banda tagjai őszintén elnézést kérek minden rajongótól...

A poszt megfogalmazása ("sajnálatos módon az anthrax bejelentette, hogy egyeztetési gondok miatt törölni kell a közelgő európai turnét") és a Rockbook feltételezése szerint a dolog hátterében talán az áll, hogy az Anthrax lesz a Slayer búcsúturnéjának egyik vendégzenekara, és már az első, május 10-i koncerten is ők melegítik be a közönséget Tom Araya-ék előtt.

Az Anthrax oldalán azonban az olvasható, hogy minden buli meg lesz tartva.

A kommentekben a zenekar a turné weboldalát ajánlgatja, ezen például ott van borgholmi buli, igaz, a FEZEN nincs rajta ezen a térképen:

FRISSÍTÉS!!!!!

A FEZEN állásfoglalása:

Rossz hírekkel indul a hét nálunk, az Anthrax ütemezési problémák miatt lemondta a teljes európai turnéját, köztük a FEZEN-es koncertet. 
A zenekar hivatalos közleménye a következő:
"Unfortunately, Anthrax announces it has to cancel its upcoming European tour due to scheduling conflicts. 
The band members sincerely apologise to all of their fans and hope to see them very soon."
Elhihetitek, hogy mi is mennyire csalódottak vagyunk - nagyon szerettük volna pótolni a 2016-ban hasonló körülmények között elmaradt koncertet, de ilyen esetekben sajnos nem tehetünk semmit. Úgy látszik, az Anthtrax-szel nincsen szerencsénk. :/ 
Nagy erőkkel keressük a pótlást a megüresedett csütörtöki időpontra - közzétesszük, amint megtaláltuk! 
Természetesen a július 26-i napijegyek visszaválthatóak a vásárlás helyén, a vásárolt áron - március 31-ig. 
(A Ticketportál rendszerében online váltott jegyek esetén a ticketportal@ticketportal.hu címre küldött emailben tüntessétek fel a bankszámlaszámot, 7-10 munkanapon belül visszautalják a vásárlás összegét. A Tixa rendszerében online váltott jegyek esetében az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre írjatok a visszaváltás ügyében. Ha nem online vásároltál, a jegyirodában személyesen visszaváltják a jegyed.)

 

Anthrax és Dragonfly a FEZEN-en


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek