Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

2020/09/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A kérdést a FEZEN fesztivál tette fel a FB-on. Pár mondatban összefoglalják a teljes zeneipar katasztrófáját, majd a véleményeteket kérik, legyetek jók, válaszoljatok nekik.

Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

"A márciusi hirtelen bénuláskor a nyári fesztiválok képével sikerült magunkat újraindítani. Amikor szembesültünk vele, hogy a nyári buliknak is lőttek, az újabb padlóra esés után, gyakorlatilag az egész élőzenés szakma összefogásával, átszerveztük magunkat őszre.

Aztán kiderült, hogy abból se lehet semmi...

A harmadik mélybezuhanás után most keressük a felfelé vezető utat. Talán az őszi klubszezon lesz az...

De lesz egyáltalán őszi klubszezon?" – írják.

A rendezvényszervezésre vonatkozó jelenleg (!) érvényben lévő szabályok mellett még van egy nagyon fontos tényező, ami befolyásolhatja a klubszezont: a KÖZÖNSÉG, vagyis ti.

"Szeretnétek-e, ha igen, hogyan, milyen módon tegyük méginkább olyanná, hogy nektek megfeleljen. Csak szabadtéri koncerteket csináljunk? Legyen kötelező a maszk? Mi az, ami visszatért titeket, ha visszatart?" – kérdezik a fezenesek,

és nagyon szeretnék, ha válaszolnál nekik, a hálájuk jeleként a kitöltők között kisorsolnak egy páros belépőt egy Fezen Klubos vagy Petőfi Kultúrtanszékes bulira – és a biztonság jegyében még jó néhány fezenes maszkot is.

Rajta!

 

FEZEN, kérdőív, klubszezon, koronavírus, közönség

 

 

Szólj hozzá!


Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek...

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A zenét Hrutka Róbert szerezte, Dr. Csernust Bányai Kelemen Barna alakítja

A Toxikoma című film egyik dalbetétjéből most klip is készült. A filmnek – amely Szabó Győző azonos című könyvéből készült – és a klipnek egyaránt a tehetséges ifjú színész, Molnár Áron a főhőse.

Sipos Tomi lesz a hobbizenekarnak indult Mitar vendége a Metro Klubban

Kellemes hobbinak indult, majd sok-sok munka és tanulás után most ott tartanak, hogy megjelent az első lemezük, amelyet ma be is mutatnak a Metró klubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek