Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

2020/09/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A kérdést a FEZEN fesztivál tette fel a FB-on. Pár mondatban összefoglalják a teljes zeneipar katasztrófáját, majd a véleményeteket kérik, legyetek jók, válaszoljatok nekik.

Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

"A márciusi hirtelen bénuláskor a nyári fesztiválok képével sikerült magunkat újraindítani. Amikor szembesültünk vele, hogy a nyári buliknak is lőttek, az újabb padlóra esés után, gyakorlatilag az egész élőzenés szakma összefogásával, átszerveztük magunkat őszre.

Aztán kiderült, hogy abból se lehet semmi...

A harmadik mélybezuhanás után most keressük a felfelé vezető utat. Talán az őszi klubszezon lesz az...

De lesz egyáltalán őszi klubszezon?" – írják.

A rendezvényszervezésre vonatkozó jelenleg (!) érvényben lévő szabályok mellett még van egy nagyon fontos tényező, ami befolyásolhatja a klubszezont: a KÖZÖNSÉG, vagyis ti.

"Szeretnétek-e, ha igen, hogyan, milyen módon tegyük méginkább olyanná, hogy nektek megfeleljen. Csak szabadtéri koncerteket csináljunk? Legyen kötelező a maszk? Mi az, ami visszatért titeket, ha visszatart?" – kérdezik a fezenesek,

és nagyon szeretnék, ha válaszolnál nekik, a hálájuk jeleként a kitöltők között kisorsolnak egy páros belépőt egy Fezen Klubos vagy Petőfi Kultúrtanszékes bulira – és a biztonság jegyében még jó néhány fezenes maszkot is.

Rajta!

 

FEZEN, kérdőív, klubszezon, koronavírus, közönség

 

 

Szólj hozzá!


Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda Scott egy színpadon!

Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda...

Két élő legenda lép színpadra 2022. szeptember 11-én 18 órakor a Dohány utcai Zsinagógában*. Rhoda Scott és Dés László elsőként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Magyartanár a Hooligans új basszerosa

A bandatagok vasárnap este mutatták be az új basszusgitárosukat egy videóban, ezt mi is megosztottuk a FB oldalunkon, de ha valaki mégsem látta volna vagy nem volt ideje megnézni, a lényeg itt.

Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most Budapestre sem

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz arénákba meghirdetett koncertek szintén fullosak. Na, ezeknek lehet most – remélhetően csak átmenetileg – búcsút inteni :(
Új koncertek