Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

2020/09/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A kérdést a FEZEN fesztivál tette fel a FB-on. Pár mondatban összefoglalják a teljes zeneipar katasztrófáját, majd a véleményeteket kérik, legyetek jók, válaszoljatok nekik.

Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

"A márciusi hirtelen bénuláskor a nyári fesztiválok képével sikerült magunkat újraindítani. Amikor szembesültünk vele, hogy a nyári buliknak is lőttek, az újabb padlóra esés után, gyakorlatilag az egész élőzenés szakma összefogásával, átszerveztük magunkat őszre.

Aztán kiderült, hogy abból se lehet semmi...

A harmadik mélybezuhanás után most keressük a felfelé vezető utat. Talán az őszi klubszezon lesz az...

De lesz egyáltalán őszi klubszezon?" – írják.

A rendezvényszervezésre vonatkozó jelenleg (!) érvényben lévő szabályok mellett még van egy nagyon fontos tényező, ami befolyásolhatja a klubszezont: a KÖZÖNSÉG, vagyis ti.

"Szeretnétek-e, ha igen, hogyan, milyen módon tegyük méginkább olyanná, hogy nektek megfeleljen. Csak szabadtéri koncerteket csináljunk? Legyen kötelező a maszk? Mi az, ami visszatért titeket, ha visszatart?" – kérdezik a fezenesek,

és nagyon szeretnék, ha válaszolnál nekik, a hálájuk jeleként a kitöltők között kisorsolnak egy páros belépőt egy Fezen Klubos vagy Petőfi Kultúrtanszékes bulira – és a biztonság jegyében még jó néhány fezenes maszkot is.

Rajta!

 

FEZEN, kérdőív, klubszezon, koronavírus, közönség

 

 

Szólj hozzá!


Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szabad a Színpad! 2022 - Zenei tehetségkutatót indít az ERöMŰVHÁZ és a K11

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
Új koncertek