Meglepetés kastélyfesztivál Budapesttől alig másfél órányira – ELMARAD!

2020/08/24  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A nyárvége legszimpatikusabb fesztiválja lett volna – nem mintha tolonganának a jelöltek, de akkor is. A szervezők közlése szerint "a járványügyi helyzet fokozódása és az ennek okán kialakult bizonytalanság miatt úgy döntöttek, hogy az idei nyárzáró rendezvényüket jövőre és nyárnyitó buliként tartják meg

Meglepetés kastélyfesztivál Budapesttől alig másfél órányira
Ezt írtuk róla auguzstus 19-én:
A Cserhát dombjai között, a nógrádgárdonyi Főnix Kastély mesebeli kertjében a hazai koncertélet hat lendületes zenekara próbálja enyhíteni a 2020-as fesztiválhiányt.
Az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett minifesztiválon fellép a Margaret Island, a Pál Utcai Fiúk, az Ivan & The Parazol, a Lóci Játszik, a Konyha és a Jazztelen.
A 19. századvégi klasszicista kastély és híres hét hektáros parkja már önmagában is izgalmas felfedeznivaló, plusz a Főnix Feszt azért is emlékezetes hétvégének ígérkezik, hiszen nem csak a zenei program, de maga a környék is varázslatos, számos lehetőséggel a kikapcsolódásra – érdemes több naposra tervezni a programot. A környező falvak és dombok kerékpáros és gyalogtúrák ideális színtere, ahonnan tiszta időben a Tátráig is ellátni, Hollókő pedig mindössze félórás autóútra van a Főnix Feszt helyszínétől.
Az izgalmas programok mellett pedig a gasztronómia sem szorul háttérbe: a koncerteken és utánuk a hajnalig tartó házibulikon kívül sör- és borkóstolóval, bográcsozással és számos meglepetéssel várják azt a 450 vendéget, akik nem találták eddig a helyüket a fesztivál nélkül maradt nyárban.
Program:
08.28. péntek 
Jazztelen
Ivan & The Parazol
Margaret Island 
 
08.29. szombat 
Lóci Játszik
Konyha
Pál Utcai Fiúk
Főnix Feszt, minifesztivál, kastély, Margaret Island, Pál Utcai Fiúk, Ivan & The Parazol, Lóci Játszik, Konyha, Jazztelen, Nógrádgárdony

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek