Mennyire korrekt az Alpárfeszt, de tényleg

2020/07/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az eredetileg júliusi fesztivál szeptember 3-5. között lesz Tiszaalpáron – tökéletes biztonsággal manapság senki sem mer ilyesmit kijelenteni, de persze ők is nagyon szeretnék, készülnek is rá. #drukkolunk.

Mennyire korrekt az Alpárfeszt, de tényleg

Az underground zenei felhozatala iránt érdeklődő közönséget a következők várják: Crazy Band, Molotov Koktél, Witch Bone Garden, Muddy Roots, Let the cigar die, Baron Mantis, Barbears, Grafit zenekar, MAYFLY, Warchief Band, Pázsit zenekar, Heavenhike, Winnie's Stones, DUNGAREE, The Void.

De nem is ezt akartuk mondani, hanem azt, hogy ritkán látunk afféle gesztust, hogy az egyik zeneipari szereplő a másikat "reklámozza" – örülünk, hogy megértük ezt is, nyomokban végre összefogást tartalmaz. Lehet utánuk csinálni::

A nagyfesztivál csúszása miatt egyébként egy egyéjszakás bulival igyekeznek pótolni az esetleges Alpárfeszt-hiányt most szombaton, a line-up:

20.00 Baron Mantis
21.00 Idegen
22.00 Let the cigar die
23.00 IKK / Crazy Band

Természetesen 500 fő a keret, sátrazni lehet.

Plusz, az Alpárfeszt első alkalommal költözik be a Barba Negrába augusztus 12-én, ahol a következők lépnek színpadra:

Nest of Plagues
Let the cigar die
VolumeFeeder
DUNGAREE

Alpárfeszt, Fekete Zaj, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Félidőig  tízezren látogattak el a Művészetek Völgyébe

Félidőig tízezren látogattak el a Művészetek...

30. alkalommal nyitotta meg kapuit a Művészetek Völgye. A tíz napos fesztivál első felében napi tízezer látogató érkezett a Völgybe, aki még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az A-HA filmjét

A 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál CineDocs szekciója idén is felejthetetlen dokumentumfilmekkel készül az egyre népszerűbb műfaj szerelmeseinek.

Újabb fellépőcsere Paloznakon: Al McKay csapata megy, a Gipsy Kings jön

A Paloznaki Jazzpiknik fellépők listája nem először változik: Caro Emerald helyett Rúzsa Magdi "ugrik be", a Level 42 a járvány miatti bizonytalanságokra, valamint az Egyesült Királyság szigorú ki- és beutazási korlátozásaira hivatkozva mondta le 2021-re tervezett koncertjeinek nagy részét, helyettük jött volna Al McKay és zenekara.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek