Mennyire korrekt az Alpárfeszt, de tényleg

2020/07/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az eredetileg júliusi fesztivál szeptember 3-5. között lesz Tiszaalpáron – tökéletes biztonsággal manapság senki sem mer ilyesmit kijelenteni, de persze ők is nagyon szeretnék, készülnek is rá. #drukkolunk.

Mennyire korrekt az Alpárfeszt, de tényleg

Az underground zenei felhozatala iránt érdeklődő közönséget a következők várják: Crazy Band, Molotov Koktél, Witch Bone Garden, Muddy Roots, Let the cigar die, Baron Mantis, Barbears, Grafit zenekar, MAYFLY, Warchief Band, Pázsit zenekar, Heavenhike, Winnie's Stones, DUNGAREE, The Void.

De nem is ezt akartuk mondani, hanem azt, hogy ritkán látunk afféle gesztust, hogy az egyik zeneipari szereplő a másikat "reklámozza" – örülünk, hogy megértük ezt is, nyomokban végre összefogást tartalmaz. Lehet utánuk csinálni::

A nagyfesztivál csúszása miatt egyébként egy egyéjszakás bulival igyekeznek pótolni az esetleges Alpárfeszt-hiányt most szombaton, a line-up:

20.00 Baron Mantis
21.00 Idegen
22.00 Let the cigar die
23.00 IKK / Crazy Band

Természetesen 500 fő a keret, sátrazni lehet.

Plusz, az Alpárfeszt első alkalommal költözik be a Barba Negrába augusztus 12-én, ahol a következők lépnek színpadra:

Nest of Plagues
Let the cigar die
VolumeFeeder
DUNGAREE

Alpárfeszt, Fekete Zaj, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


A Kensington törölte 2021-es turnéját – elmarad a budapesti koncert is

A Kensington törölte 2021-es turnéját – elmarad a...

A zenekar a Facebookon közölte a hírt. A budapesti koncert az Akváriumban lett volna 2021. március 23-án – ez a 2020. október 18-i koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Egy világhírű kóruson tesztelik a víruskereső kutyákat

A HVG értesülése szerint a híres bécsi fiúkórus tagjain (is) gyakorolják a koronavírus-fertőzöttség kiszimatolását az osztrák hadsereg keresőkutyái.

A német külügyminiszter hagyná bulizni azokat, akiket már beoltottak

A HVG idézte Heiko Maast, aki szerint semmi értelme azokat a polgárokat korlátozni, akik már megkapták a vakcinát.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek