Menopauza 1170x180

Piac és Profit: Időpontot cserélhet a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound

2019/12/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Még akkor is meglepetten olvastuk a gazdasági lapban a fenti címet, ha a dolog senkit sem érhet igazán váratlanul, de abban szinte biztosak vagyunk, hogy amikor elfogyott az early bird jegyek nagy része, nem fognak változtatni, esetleg jövőre vagy a közeljövőben.

Fotó_: VOLT/ FB

Hogy mi is a helyzet, azt a lap online változatából nem tudtuk meg, a címet sem ők adták, a beharangozót sem ők írták, hanem a Menedzsmentfórum, egy szó nem esik a cseréről a rövid szövegben, de megígérjük nektek, hogy ma beszerzünk egy újságot és hozzuk az infót.

Amire tippelünk, azt itt már leírtuk:

 

Mi lesz veletek, Balaton Sound és B My Lake?

 

Annyit árultak el a Fülöp Zoltánnal készült interjúból, hogy az idei év egy kicsit gyengébb lett, mint a tavalyi volt: a Balaton Sound nagyjából hozta a tavalyi számokat, a Sziget és a VOLT esetében viszont némileg visszaesett az eredmény. Ennek okairól is beszél a szakember a lapnak adott interjúban, ahogyan arról is, miért és milyen mértében kényszerülnek a jegyárak emelésére. Fülöp Zoltán elárulta, hogyan alakulhat át 2021-től a csoporthoz tartozó fesztiválok szervezése és beszélt arról is, mit tartogatnak karácsonyra a diákoknak.

Szóval, most vagy megkeresed a lapot az újságárusoknál, vagy megvárod, amíg mi megtaláljuk :)

VOLT 2020, Balaton Sound 2020, időpontcsere

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek