Menopauza 1170x180

Rövid filmek, hosszú koncertek: Hobo-dupla, Harcsa Veronika, Midnight Buzz

2019/10/24  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

A rövidfilmek és a játékfilmek mellett különleges koncertekkel várja közönségét Románia legrégibb filmes seregszemléje, amely november 6-a és 10-e között zajlik a marosvásárhelyi Kultúrpalotában.

Rövid filmek, hosszú koncertek: Hobo-dupla, Harcsa Veronika, Midnight Buzz

A 27. Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon a koncertek sorozatát a fesztivál előestéjén a CentriFUGA Kortárs Zenei Műhely előadása nyitja. A csoport céljai között elsősorban az új magyar zenei élet gondozása, valamint a fiatal és rangidős zeneszerzők, alkotók, előadók összehozása szerepel.

Az Alter-Native szinte évente visszatérő, régi jó barátjának számító Földes László Hobo két koncertet ad. Előbb a Woodstock című produkcióját láthatja és hallhatja a közönség, ennek célja magyar nyelven visszaadni a hatvanas évek érzéseit, gondolatait és zenéjét, amelyek elindították útján a művészt. Hobo Marosvásárhelyen a Viharban születtem című előadásával is színpadra lép, mindkét koncertet először hallhatja az erdélyi közönség.

Koncertet ad Harcsa Veronika is, aki legújabb partnerével, az oroszországi születésű, Junior Prima díjas hárfaművész Razvaljajeva Anasztáziával lép színpadra.

A fesztiválon lesz mozikoncert is CSOMA - Opera Cinematique címmel, amely Szemző Tibor narrátor, Kéringer László énekes és Gőz László basszustrombitás előadásában Kőrösi Csoma Sándornak állít emléket.

A fesztiválon fellép még a Midnight Buzz brassói együttes, valamint a Balázs Elemér Group is.

A versenyprogramról itt található több információ.

 

filmfesztivál, Hobo, Harcsa Veronika, Balázs Elemér Group, Midnight Buzz, Marosvásárhely

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek