Sztárok a klotyón – fotókiállítás a Szigeten

2018/08/05  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Van abban valami fricskaszerű, amikor Toitoi-birodalomban vécés fotókat állítanak ki :) Sajnos, csak a vipesek láthatják – pedig náluk "rendes" vécé van...

Sztárok a klotyón – fotókiállítás a Szigeten

Cristina Guggeri THE DAILY DUTY – Napi kötelesség című fotómontázs sorozata hírességeket mutat be a lehető leghétköznapibb pozícióban, a vécén ülve. Guggeri sorozatából most kiállítás készül a Szigeten – a fesztivál V.I.P részében a reNEW-val közreműködve a mosdókon bemutatva.

Cristina Guggeri, "KRYDY" grafikai munkáit és illusztrációit számos díjjal ismerték el világszerte. Eddigi legnagyobb, nemzetközi sikerét a THE DAILY DUTY montázssorozatával vívta ki, amelynek célja, hogy híres személyiségek mítosz szerű túlidealizált képét lerántsa a valóság talajára és olyan környezetben mutassa be őket, amelyben látszik a természetes, halandó, emberi énképük. Cristina Guggeri az egyik legintimebb és egyik leghétköznapibb „trónon", a vécén ábrázolva mutatja be a politika, az egyház és celeb világ nagyságait.

A művész örömmel tett eleget a felkérésnek, így az idei Szigeten tizenhat alkotása – mások mellett Sharon Stone, Rihanna, Woody Allen, Ed Sheeran, Bono Vox, Steven Tyler vagy David Bowie – kerül a „THE DAILY DUTY" sorozatból kiállításra.

Sziget 2018, fotókiállítás, vécé, Cristina Guggeri, toitoi

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek