Menopauza 1170x180

Sztárok a klotyón – fotókiállítás a Szigeten

2018/08/05  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Van abban valami fricskaszerű, amikor Toitoi-birodalomban vécés fotókat állítanak ki :) Sajnos, csak a vipesek láthatják – pedig náluk "rendes" vécé van...

Sztárok a klotyón – fotókiállítás a Szigeten

Cristina Guggeri THE DAILY DUTY – Napi kötelesség című fotómontázs sorozata hírességeket mutat be a lehető leghétköznapibb pozícióban, a vécén ülve. Guggeri sorozatából most kiállítás készül a Szigeten – a fesztivál V.I.P részében a reNEW-val közreműködve a mosdókon bemutatva.

Cristina Guggeri, "KRYDY" grafikai munkáit és illusztrációit számos díjjal ismerték el világszerte. Eddigi legnagyobb, nemzetközi sikerét a THE DAILY DUTY montázssorozatával vívta ki, amelynek célja, hogy híres személyiségek mítosz szerű túlidealizált képét lerántsa a valóság talajára és olyan környezetben mutassa be őket, amelyben látszik a természetes, halandó, emberi énképük. Cristina Guggeri az egyik legintimebb és egyik leghétköznapibb „trónon", a vécén ábrázolva mutatja be a politika, az egyház és celeb világ nagyságait.

A művész örömmel tett eleget a felkérésnek, így az idei Szigeten tizenhat alkotása – mások mellett Sharon Stone, Rihanna, Woody Allen, Ed Sheeran, Bono Vox, Steven Tyler vagy David Bowie – kerül a „THE DAILY DUTY" sorozatból kiállításra.

Sziget 2018, fotókiállítás, vécé, Cristina Guggeri, toitoi

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek