Menopauza 1170x180

Tavasz Nagykanizsán Charlie-val

2024/02/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Színházi előadásokkal, zenei produkciókkal és képzőművészeti kiállítással várja látogatóit március közepétől Nagykanizsán a Tavaszi Művészeti Fesztivál.

Tavasz Nagykanizsán Charlie-val

A 2000-es évek elejétől rendezik meg Nagykanizsán a fesztivált, amelyet idén március 18. és április 5. között tartanak. A Kanizsai Kulturális Központ három intézménye, a HSMK, a Medgyaszay Ház, valamint a Móricz Zsigmond Művelődési Ház ad otthont a rendezvényeknek.

A helyi előadók közé tartozik a Farkas Ferenc Énekegyüttes, illetve a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar is, de érkezik Nagykanizsára a dalszerző kristoaf, Dés András kvartettje, valamint Charlie (ez utóbbira a jegyet csatoltuk).

A színházi események között szerepel a Loupe Színházi Társulás Árvák című krimijének bemutatója, valamint a Vecsei H. Miklós és csapata által színpadra állított koncertszínházi program, a QJÚB, a kocka kibontása, amely Pilinszky János és Csoóri Sándor verseire épül.

tavaszi fesztivál, Nagykanizsa

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek