Végre megérkezik Caro Emerald Paloznakra!

2020/12/15  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A szervezők bíznak abban, hogy nyáron már csak rossz emlék lesz a világjárvány és a Jazzpikniknek nem lesz akadálya, ezért gőzerővel szervezik már a programot. Az már tuti (...), hogy a 2021-es Jazzpiknik (07.29-31.) első napján ott lesz a Level 42, pénteken Caro Emerald, a zárónapon pedig a Kraak & Smaak zenekar.

Fotó: Caro Emerlad/FB

Az idei nem volt túl jó éve a Paloznaki Jazzpikniknek (sem). Nekik azért volt eggyel rosszabb azoknál a fesztiváloknál, amiket "csak" lefújtak, mert először az eredetileg 2020.07.30.– 08.01. között re kiírt rendezvényt áttolták augusztus végére – ez azzal járt, hogy gyak. lecserélődött a külföldi vendégművész-gárda –, majd aztán az emlékezetes (és reméljük, soha vissza nem térő) U500-as rendelkezés miatt törölték az immáron másodszor is összerakott koncertfolyamot.

Caro Emeraldról nem mondtak le könnyen: próbáltak egyeztetni a menedzsmentjével, de a holland énekesnő stábja sokkal előrelátóbb/borúlátóbb volt, mint a magyarországi fesztiválszervezők és előadók: már májusban egész nyárra felfüggesztették az egyedi hanggal és izgalmas zenei világgal rendelkező előadó turnéját.

Na de majd jövőre megmutatja, hogy nincs még egy olyan este, mint amilyenen ő énekel :)

Aki nem tud nyárig várni rá, 17-én lesz egy live streamje!

Azért a többi este sem lesz semmi, a bevezetőben említett másik két zenekar, a Level 42 (az élet, a világmindenség meg minden) és a Kraak & Smaak is bizonyára remek hangulatot varázsol majd.

A fesztivál posztjai alatti kommentekben páran nem egészen elégedettek, de reméljük, mire odaérnek Paloznakra,  kisimulnak az arcukon a bosszúság és az elmúlt időszak okozta ráncok  – jelen pillanatban ennél többet nem is remélhetünk 2021 nyarától.

 

Paloznaki Jazzpiknik, Level 42, Caro Emerald

 

 

Szólj hozzá!


Martin Garrix feat. Bono & The Edge: megjelent az Európa-bajnokság hivatalos dala

Martin Garrix feat. Bono & The Edge: megjelent az...

Egy év várakozási és titkolózási után a dal végre letölthető és elérhető minden digitális platformon.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A szlovákiai Z-generációs csodagyerek új klipje: Sociopathic

A szlovák popsztár, Karin Ann új dalt adott ki a brit tehetséggel, Macca Wiles-al közösen. A ‘Sociopathic’ különleges elegye a Karin által képvisel dark popnak és a Macca Wiles-féle trapp-es vonalnak. A szöveg – az előadók fiatal kora ellenére – egy toxikus párkapcsolatról szól, amellyel az előadók vigaszt és támogatást...

Az új bűvös szám: ötmillió – ekkor jöhetnek a zenés rendezvények

Ezeken csak védettségi igazolvánnyal lehet majd részt venni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek