Menopauza 1170x180

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

2019/08/23  ·   Fizetett reklámcikk   ·  koncert.hu

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Fotó: Zuza Krajewska

A francia származású énekes 2016-ban robbant be a zenei életbe Fading Away című dalával, ami azonnal a közönség kedvencévé vált. Rengeteget dolgozott debütáló albumán, ami 2018 szepteberében látott napvilágot a sokat mondó The Love Album címen. Az extravagáns fiatalembert nem véletlenül emlegetik Lenny Kravitz utódjaként, hisz zenéjében az elektronika és a lélek között húzza meg azt a vékony vonalat, amin a fiataloktól kezdve az érettebb korosztályig mindenki megtalálja a számára izgalmas részeket. A különleges hangú új reménység októberi budapesti koncertjére hangolódva szedtünk össze öt tényt, amit jó, ha tudsz róla:

  1. Két igazi nehézsúlyú profi áll Adam Naas mögött. A hangmérnöke az a Guillaume de La Villéon, aki a francia zenei élet egyik meghatározó alakja immáron évtizedek óta, a producere pedig a zenészként is ismert Dan Black.

  1. Adam Naas szeret elvonulni a világ elől, sőt, igényli azt, hogy időnként kizárólag befelé figyeljen. A The Love Album című 2018-os lemeze is úgy született, hogy először Brazíliába, majd Libanonba "szökött", hogy inspirációt nyerjen. Utóbbi országban a saját gyökereit is kereste.

  1. Naas bonyolult belső világát jól jelzi, hogy zenéjében különböző stílusok váltogatják egymást. A soul pop és az indie rock irányzat is jól megfér a repertoárjában, ezzel azt kívánja jelezni, hogy a világon minden instabil és fontos az állandó útkeresés. „Nem egyetlen személyiségem van, hanem ezer” - mondta egyszer Naas

  1. Az Adam Naast inspiráló zenészek legalább annyira sokszínűek, mint maga a francia művész. Nagy hatással volt rá Nina Simone, akit még az édesanyja hallgatott, Etta James, Lauryn Hill, sőt még a Destiny's Child is. A legerősebb benyomást mégis Sam Cooke '64-es A change is gonna come című polgárjogi dala tette rá. „Szeretnék olyan őszintén énekelni, mint ő tette” - mondta Naas.  

  1. A 27 éves zenei tehetség nemrégiben fejezte be saját profi stúdiója felépítését, egy görög oszlop található a hipermodern, több százezer eurót érő stúdió közepén, a jövőben itt készülnek majd a dalai.

Adam Naas október 21-én mutatkozik be a hazai közönség előtt az Akváriumban.

Adam Naas, koncert, Akvárium Klub, soul pop, indie rock

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek