Ismerős Arcok – Stevie 50 születésnapi koncert

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt két évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain, hirdetve kultúránk sokszínűségét, valamint a nemzetünk összetartozását.

Ismerős Arcok - Stevie 50 születésnapi koncert
Ismerős arcok évzáró koncertje

Az Ismerős Arcok évzáró koncertje

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt két évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain.
 
Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Hegedű Ünnepét a Pesti Vigadóban

Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Hegedű Ünnepét a Pesti Vigadóban

Június 11-12-én egésznapos koncertekkel, hangszerkiállítással és hangszerbemutatókkal várják az érdeklődőket a Pesti Vigadó Északi termében.
 
 
Hollandokkal érkezik Újpestre az Ivan & The Parazol

Hollandokkal érkezik Újpestre az Ivan & The Parazol

Ivánék 2020. március 11-én az UP-ban adnak koncertet, amelyen két vendégük is lesz: a The Grand East és a DeWolff egyenest Hollandiából érkezik az Újpesti Rendezvénytér színpadára.
 
Gospel koncert a Mátyás-templomban különleges fellépőkkel

Gospel koncert a Mátyás-templomban különleges fellépőkkel

A keresztény kultúra fellegvárában megrendezésre kerülő koncert két világot és két kultúrát köt össze, melynek közös pontja a zene. A nagy találkozásra február 24-én és 25-én este nyolc órakor kerül sor.
 
A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

Tizenegy nyelven énekel, 150 millió albumot adott el és olyan világsztárokkal állt színpadra mint, Julio Iglesias, Tom Jones, Paul Anka és Elvis Presley. Mireille Mathieu személyében a világ egyik legsikeresebb, mégis legszerényebb és egyben legtitokzatosabb énekesnője látogat el 2020....
 
Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.
 
 
Különleges ruhákban lép a magyar közönség elé a Celtic Woman

Különleges ruhákban lép a magyar közönség elé a Celtic Woman

Nem akármilyen öltözékben lép a hazai közönség elé októberben a Celtic Women: a Grammy-jelölt kelta dívák elegáns és álomszép ruhái – ahogy a zenéjük is – Írország lélegzetelállítói tájainak hangulatát tükrözik. A szinte jelmeznek ható estélyi ruhák tökéletesen...
 
Fotó: Zuza Krajewska

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.
 
Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno – díszvendégként vagy zsűritagként – mindig jelen van a Sanremoi Fesztiválokon. Az idei Sanremoi Young Fesztivál nagy felfedezettje a csupán 16 éves Eden Lorenna: amint felcsendült  a hangja, Toto Cutugno rögtön tudta, hogy egy csiszolatlan gyémántra lelt. A verseny után...
 
Ismét Budapesten az IL VOLO – az Arénában ünneplik 10 éves karrierjüket az olasz világsztárok

Ismét Budapesten az IL VOLO – az Arénában ünneplik 10 éves karrierjüket az olasz világsztárok

Tavaly megígérték, idén teljesítik: nagy sikerű koncertjük után ősszel visszatérnek Budapestre az IL VOLO tagjai. A klasszikus és pop-zene határait feszegető, tíz éves jubileumát ünneplő együttes szeptember 29-én a Papp László Sportarénában ad koncertet.
 
Little G Weevil

Ez a blues – Little G Weevil Újpesten

Április 6-án az UP Újpesti Rendezvénytér színpadán ad koncertet a hazai blues-élet egyik legkedveltebb alakja Little G Weevil, Dionne Bennett társaságában. Ennek apropóján született egy interjú a zenésszel múltról, jelenről – és egy kicsit a jövőről is.
 
Faremido Operatársulat

Opera: pátosz nélkül, kötetlenül és végtelenül szórakoztatóan!

Február elsején folytatódik Újpesten a nagy sikerű opera-beavató és kedvcsináló programsorozat a FareMido Operatársulat előadásában, ahová ezúttal is szeretettel várják a zenekedvelőket.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek