Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

2018/10/17  ·   Fizetett reklámcikk   ·  koncert.hu

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

A bevezetőben azért használtuk a Vissza a gyökerekhez! kifejezést, mert a kiállítás közel húsz évvel ezelőtt a Hiltonból indult hódító útjára, majd kiállva az idők viharát – 5 év kitérő után –, ismét visszatért az eredeti helyszínre, amelyet a kiállítók és a látogatóközönség javarésze már jól ismer.

Kiállító partnereink  – hasonlóan a korábbi évekhez – most is mindent elkövetnek, hogy a legújabb és leginnovatívabb hifi és high-end berendezéseket mutassák be a közönségnek, és hogy a bemutatókon mindenki saját maga tudja majd kiválasztani a számára legjobb hangást, a legjobb erősítőt, lejátszót, hangfalakat.

Az idei HIFI SHOW egyik szenzációja – immár hagyományosan – a világ legjobbjainak számító EISA-díjas készülékek bemutatója. A látványos LG és Philips Oled /LCD TV bemutatók mellett a legjobb erősítők, hangfalak, lejátszók – emellett fotókamerák és objektívek várják a technika iránt érdeklődőket.

A hifi- és videótermékek mellett helyett kapott ismét a Profi Foto társkiállítás, amely ebben az esztendőben különös jelentőséggel bír, hiszen a kölni Photokinán újdonságként bemutatott kamerák és objektívek közül a Leica és a Fujifilm jó néhány sztárproduktuma itt lesz első alkalommal látható és kézbe vehető Magyarországon. A Profi Foto kiállítás kapcsán szakmai előadások, workshopok teszik majd változatossá és érdekessé a rendezvényt

Az igazi szenzáció, hogy a két kiállítás vagyis a 19. HIFI SHOW és a 3. PROFI FOTO kiállítás egy belépőjeggyel látogatható, amihez 25 % -os kedvezménnyel lehet hozzájutni azoknak akik regisztrálnak a www.hifishow.hu illetve a www.fotovideo.hu weboldalakon.

19. HIFI SHOW és a III. PROFI FOTO kiállítás

2018.október 27-28.

HILTON Budapest City Hotel (1062 Váci utca 1-3.)

 

Találkozzunk október utolsó hétvégéjén, HIFI SHOW és a PROFI FOTO KIÁLLÍTÁSON!

 

 

 

HIFI SHOW, PROFI FOTO Kiállítás

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek