A Trafó összes pénze a Sberbankban volt – támogatói koncertet szerveznek

2022/05/17  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A TÖLTÉS elnevezésű jótékonysági koncert jegybevételének teljes összegét arra fordítják, hogy tovább üzemelhessen a ház.

A Trafó összes pénze a Sberbankban volt – támogatói koncertet szerveznek

A fejünket kissé megzavarhatja, hogy a sajtóban az olvasható: az Országos Betétbiztosítási Alap tíz munkanap alatt kifizette a Sberbank-károsultak követeléseit, de a Trafó tájékoztatása szerint mindez az OBA által garantált összegre (100.000 EUR) vonatkozik, amelyet április végén ugyan megkaptak, de ennek a sokszorosa volt a számlájukon – s érthető módon nagyon megérzik a hiányát.

"Balszerencséjére a Trafó abban a Sberbankban tárolta az összes pénzeszközét, melynek a működését március közepén a háború következményeképpen felfüggesztették, minket pedig elvágtak a forrásainktól. Ahhoz, hogy folytathassuk a működésünket, most minden eddiginél fontosabb számunkra, hogy nyüzsögjön a ház - ezért május közepére összehívtunk több olyan művészt, akinek sokat jelent a Trafó, hogy egy össznépi jammelés keretében veletek együtt futhassunk neki az idei évad utolsó heteinek" – írták az eseménynél.

Akiket pedig összehívtak:

Závada Péter
Simon Márton
Szabó-Gyányi Quintet
Saiid
Speiz Boiz
Betá Betá
Oiee
Solére
Wata
Freakin' Disco
(Kamaraelektronika)
Musica Moralia
(Meggyesházi Éda)

 

Trafó, jótékonyság, Sberbank, Töltés

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek