Menopauza 1170x180

Ha gondolod, visszakérheted a Tompos Kátya számára adományozott pénzed

Aki szeretné visszakapni a közelmúltban elhunyt Tompos Kátya gyógykezelésére szánt adományt, vagy annak egy részét, visszautalják számára – tette közzé a gyűjtést elindító Fábián Juli Emlékalapítvány az MTI-vel.

Ha gondolod, visszakérheted a Tompos Kátya számára adományozott pénzed
Fergeteges örömzenélés a Hajón jótékony céllal: Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák + Várkonyi Csibészek

Fergeteges örömzenélés a Hajón jótékony céllal: Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák + Várkonyi Csibészek

2024. június 24-én 19 órától a budapesti A38 hajón a hazai fúziós zene két kiemelkedő együttese, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, valamint a Várkonyi Csibészek egy nemes ügyért állnak színpadra. Fellépésükkel az állami gondoskodásban élő gyerekek terápiás...
 
Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.
 
 
A fotó illusztráció. Forrás: Tompos Kátya FB oldala

Jared Leto autogramja, Grecsó Krisztián kézirata, Tompos Kátya kalapja – aukcióra készül a Fábián Juli Emlékalapítvány

A felsoroltak mellett Rick Astley személyes tárgyai és egy világsztárok által aláírt gitár is árverésre kerül, amelyet a Fábián Juli Emlékalapítvány szervez június 14-ére a Magyar Zene Házába online és személyesen.
 
Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a Fábián Juli Emlékalapítvány közvetítésével segítsen a nagybeteg énekesnőnek. Az alábbiakban az alapítvány közleményét továbbítjuk...
 
Fotzó: Eric Clapton/FB

Ments meg egy gyermeket Eric Claptonnal

To save a child! – ezt a címet viseli Eric Clapton január 17-i online közvetítése, amely során egy minikoncert felvételét lehet megnézni. A befolyt összeggel a gázai gyermekek megmentését segítik.
 
Illés-, Fonográf-, Tolcsvay- és Bojtorján-dalokkal az álaltokért

Illés-, Fonográf-, Tolcsvay- és Bojtorján-dalokkal az állatokért

A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják.
 
 
Ne csak bulizz, a kezed is járjon – a Nagy Szendó Nap

Ne csak bulizz, a kezed is járjon – a Nagy Szendó Nap

Nagy figyelemmel és tisztelettel figyeljük a Budapest Bike Maffia tevékenységét – jótékonysági főzéseiken párszor a Koncert.hu "séfjei" is részt vettek. Most olyan akcióra készülnek, amelyből ti is kivehetitek a részeteket.
 
Pásztor Anna és Szebényi Dániel varázsceruzája

Pásztor Anna és Szebényi Dániel varázsceruzája

Pásztor Anna (Anna and the Barbies) és Szebényi Dániel (godfater.) kiválasztották azt a két tehetséget, akik a "Varázsceruza - Hagyj nyomot a világban" című zenei tehetségkutató program két biztos bejutói.
 
Fotók: sinco

Pengetők, szakadt gitárhúrok, széttört dobverők, rongyos setlistek – ez most mind a tiéd lehet

Négy év után újraindul a Bin There és a Budapest Park közös projektje. Ennek lényege, hogy olyan zenekari “szemetet” zárnak palackba, ami a rajongók számára igazi kincs. Ezeket az ereklyéket most jótékonysági árverésre bocsátják a Vatera oldalán, és a teljes bevételt a Zenével...
 
Jótákonysági árverés a Tina Turner emlékkoncerten

Jótákonysági árverés a Tina Turner emlékkoncerten

Az idén májusban elhunyt világhírű amerikai énekesnő, Tina Turner emlékére tartanak koncertet november 5-én az Erkel Színházban. Tina Turner számára kiemelten fontos volt az állatvédelem ügye. Most árverésre bocsátanak egy róla készült festményt, a befolyt összegből pedig...
 
Rock the Planet: Ismert rock- és metálzenészek

Rock the Planet: Ismert rock- és metálzenészek tisztogatnak a Dürer körül

Találkozó négykor a Dürer Kertnél: indul a Rock the Planet terep- vagy inkább szemétszemléje, amely során több ismert hazai underground zenész segít majd esztétikusabbá varázsolni az újbudai kultklubot övező utcákat.
 
Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós a Zenergia koncerten

Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós a Zenergia koncerten

Idén Vivaldi klasszikusa ihlette a tematikáját az MVM Zenergia koncertnek, amit a Müpában tartanak meg szeptember 2-án.
 
Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek