David Guetta dubaji lakos bulit tart a helikopter-leszállón

2021/01/27  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Az elképesztő kialakítású Burdzs al-Arab helikopter-leszállóján fölállított színpad a naplemente és a város fényeiben fürdik majd, szól a zene – te meg mindezt ingyen végignézheted a dj YouTube csatornáján.

David Guetta dubaji lakos bulit tart a helikopter-leszállón

A különleges eseménnyel David Guetta az UNICEF-et, illetve a Dubaj Cares' Education Uninterrupted kampányát szeretné támogatni. Az adományprogram célja, hogy csökkentse a COVID-19 világjárvány gyermekek és fiatalok oktatására kifejtett hatását. A kampányt az Egyesült Arab Emirátusok közösségében indították útnak, hogy pénzügyi és tárgyi adományokat gyűjtsenek az alacsony jövedelmű családok gyermekei és fiataljai számára, akik nem tudnak megvenni egy számítógépet, laptopot vagy tabletet, hogy távoktatásban, az otthonuk biztonságából folytathassák tanulmányaikat. Eddig több mint 1,6 millió amerikai dollárt gyűjtöttek össze, és Guetta reméli, hogy még nincs vége.

Bár képzeteinkben úgy él, hogy Dubaj egy tejjel-mézzel folyó kánaán, valójában nincs a leggazdagabb városok TOP 10-es listájában, és mivel nagyrészt a turizmusra támaszkodik, a covid feltehetően ott is megtépázta, akit és amit csak bírt... Ennek ellenére nem tartjuk valószínűnek, hogy Magyarországról tömegesen csatlakoznának az adományozók táborához, de ha valaki mégis, az itt teheti meg.

Az esemény 2021. február 6-án, szombaton lesz (DUBAJ 18:00/ BUDAPEST 15:00.).

Tűzijátákról nincs hír :)

David Guetta, Dubaj, adománygyűjtés, Burdzs al-Arab

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek