Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

2020/09/19  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Kultikus házak és erkélyek elevenednek meg októberben a XI. kerület központjában egy szervezett séta keretében: "Hosszúlépés. Járunk?" csapata és Max & Future szervezésében október 17-én, szombaton.

Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

Az erkély-és ablakkoncertek a karanténidőszak szebbik oldalát idézik fel bennünk, elég sok "produkciót" bemutattunk annak idején a FB-oldalunkon. Azt nehéz lenne kijelenteni, hogy hiányzott ez a műfaj, de jelen körülmények között minden kreatív megoldásnak nagyon örülünk, amelyek feledtetik jelenlegi, kissé szomorkás hangulatunkat.

Sok részletet nem árultak még el a megzenésített városi sétáról, annyit már tudni lehet, hogy felbukkan majd ezen (ablak)keretek között Wolf Kati, a Karinthy Színház társulatának színművészei, Kalmusz Felícián crossover csellóművész, zeneszerző, a Weiner Leó Katolikus Zeneművészeti Szakgimnázium ifjúsági kórusa és – dobpergés – a Magyar Légtornász Egyesület akrobatikus kézegyensúlyozó produkciója.

A színpad nem mindig a világot jelentő deszka, hogy mely ablakok és erkélyek tárulnak fel a művészek és a közönség előtt, arról folyamatosan jönnek majd az információk.

Fontos, hogy a szervezők a teljes bevételt a helyi művészeknek és a háttérdolgozóknak ajánlják fel.♥

 

Az ősz utcafesztiválja: Bartók Béla Boulevard 2020.

 

 

Eleven Erkélyek, városi séta, erkélykoncertek, jótékonyság, XI. kerület

 

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek