Mama, kérlek: ma estig minden megtekintés 1 forintot fial, hajrá!

2020/05/03  ·   Jószolgálat   ·  Labancz Andrea

Hétfőn debütált a YouTube-on Bródy János ikonikus dalának újragondolt verziója, amelyben négy hazai sztárelőadó énekel. A megtekintések pedig jótékony forintokat érnek!

Mama kérlek

Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Járai Márk és Horváth Tamás kapott felkérést a Strand Fesztivál szervezőitől, hogy több tízezer fesztiválozó nevében mondjanak köszönetet minden anyukának ebben az emberpróbáló helyzetben. 

Az 1978-ban Bródy János tollából született dalt annak idején Koncz Zsuzsa által ismerte és szerette meg az egész ország, ami így 42 év távlatából is megunhatatlan sláger, és egyben méltó köszönet az édesanyáknak. A frissített változat alkotói most egy werkfilmben mesélnek arról, hogy mit jelent nekik ez a dal, és az is kiderül, hogyan készült a felvétel. 

A Mama kérlek 2020-as verziója hétfő óta elérhető, és a MOL hozzájárulásának köszönhetően egészen vasárnap éjfélig minden egyes megtekintés után 1 Ft-tal gazdagodik az autista gyereküket egyedül nevelő, hátrányos helyzetben lévő anyukákat támogató Együtt az Autistákért Alapítvány.

Kattanjatok rá ti is!

Mama kérlek, Strand Fesztivál, új klip, Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Járai Márk, Horváth Tamás, Bródy János, Anyák napja, 2020

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek