Random Trip Allstars – a Budapest Park segélykoncerttel nyitja a szezont

2022/03/23  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Április 20-án egy segélykoncertet szerveznek a Parkban, amelynek teljes jegybevételét a krízishelyzetben is példamutatóan helytálló szervezeteknek ajánlják fel. A zenéért a Random Trip felel majd, akik egy igazi A-listás csapatot hívtak össze a jó ügy érdekében. A teljes line-up nemsokára érkezik.

Fotó: Randomtrip cover
A segélykoncertre váltott jegyekkel teljes egészében a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid és az UNICEF munkáját támogathatjátok. Attól függően, hogy milyen mértékű adománnyal áll módotokban segíteni, háromféle küzdőteres jegyárat is találtok (9.999,4.999, 2.999), ezek mind a tánctérre szólnak.
Amennyiben szeretnétek segíteni, de a koncerten nem tudtok részt venni, a honlapon az “adomány” gombra kattintva 999 Ft-os támogatással (amiből bármennyit hozzá tudtok adni a kosárhoz) tudjátok megtenni.

 

Budapest Park, segélykoncert, Random Trip Allstars

 

 

Szólj hozzá!


A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

Három, a tudomány számára teljesen új, nyolcvanötmillió éves darázsfajt fedeztek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatói Ajka...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni koncertet. De arra, hogy mi lesz a jövőjükkel, csak tippelnek a leghűségesebb rajongóik is, sokan úgy vélik, Grohl szólókarrierbe fog.

A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Player magazinból tudtuk meg, hogy "idén a Sziget leghangulatosabb VIP-bulija nem is a Szigeten lesz".
Új koncertek