A Kiscsillag szerint a garázskoncert...

2020/08/01  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Gulyás Gergely bejelentése óta edzésben tartja a zenei szakma képzelőerejét, mit is takarhat az általa említett "garázskoncert" kifejezés, a megközelítést egyelőre a teljes tanácstalanság jellemzi...

A Kiscsillag szerint a garázskoncert...

A Kiscsillag szerint:

"Bár a “garázskoncert” Magyarországon nem sok mindent jelent, de gondolom, valahogy arra próbáltak utalni vele, hogy az épp nekiinduló, karrierjük elején lévő, kisszámú közönségnek játszó bandákat támogatnák, ami szerintünk helyes.
Az más kérdés, hogy ezzel a háttéripart hogy fogják megmenteni (szinte minden zeneipari résztvevő kiemelten fontosnak tartja az ő megsegítésüket), hiszen e zenekaroknak sokszor nemhogy technikai személyzetük nincs, de gyakran normális, használható alapfelszereléseik sincsenek (hangszer, erősítő stb.)
A következő probléma a Magyar Turisztikai Ügynökség mint lebonyolító. Eddigi ténykedése nem a terepen végzett aprómunka miatt lett nevezetes, sokkal inkább, hogy a NER állandó kedvezményezettjeinek egy kifizetőhelye.
Szóval megint nem tudunk semmit, megint mindenki találgat, amit tudunk: nem megyünk idén fesztiválozni, folytatjuk a már júliusban elkezdett turnét, és amire biztosan számíthatunk, az a maximum 500 ember, aki ott lesz a Kiscsillag500 turné valamelyik állomásán.
Ahogy a Lecsó mondaná, mikor induláskor beül a buszba: ROKK-rokk-ROKK!"

 

 

garázskoncertek, Gulyás gergely, Kiscsillag, turné

 

 

Szólj hozzá!


Dunaújvárosban törölték, most Kolozsváron sem rendezik meg a Cityrocksot

Dunaújvárosban törölték, most Kolozsváron sem...

A szegedi és a tavalyi kecskeméti össznépi zenélés sikerén felbuzdulva a szervezők idén Dunaújvárost jelölték meg a térképen elfoglalandó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Robert Redford mellé KELL a Streisand!

Megérkezett a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült romantikus vígjáték, a HAB előzetese.

Rockklasszikusok bélyegen: az Omegával indul a sorozat

Arról már beszámoltunk, hogy Nagy-Britanniában az emlékérme után bélyegsorozat is készül a Queen tiszteletére, most örömmel adunk hírt arról, hogy immáron a zenészekre is gondolt a Magyar Posta – reméljük, Benkő László lábadozását is megsegíti ez az esemény.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek