A Kiscsillag szerint a garázskoncert...

2020/08/01  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Gulyás Gergely bejelentése óta edzésben tartja a zenei szakma képzelőerejét, mit is takarhat az általa említett "garázskoncert" kifejezés, a megközelítést egyelőre a teljes tanácstalanság jellemzi...

A Kiscsillag szerint a garázskoncert...

A Kiscsillag szerint:

"Bár a “garázskoncert” Magyarországon nem sok mindent jelent, de gondolom, valahogy arra próbáltak utalni vele, hogy az épp nekiinduló, karrierjük elején lévő, kisszámú közönségnek játszó bandákat támogatnák, ami szerintünk helyes.
Az más kérdés, hogy ezzel a háttéripart hogy fogják megmenteni (szinte minden zeneipari résztvevő kiemelten fontosnak tartja az ő megsegítésüket), hiszen e zenekaroknak sokszor nemhogy technikai személyzetük nincs, de gyakran normális, használható alapfelszereléseik sincsenek (hangszer, erősítő stb.)
A következő probléma a Magyar Turisztikai Ügynökség mint lebonyolító. Eddigi ténykedése nem a terepen végzett aprómunka miatt lett nevezetes, sokkal inkább, hogy a NER állandó kedvezményezettjeinek egy kifizetőhelye.
Szóval megint nem tudunk semmit, megint mindenki találgat, amit tudunk: nem megyünk idén fesztiválozni, folytatjuk a már júliusban elkezdett turnét, és amire biztosan számíthatunk, az a maximum 500 ember, aki ott lesz a Kiscsillag500 turné valamelyik állomásán.
Ahogy a Lecsó mondaná, mikor induláskor beül a buszba: ROKK-rokk-ROKK!"

 

 

garázskoncertek, Gulyás gergely, Kiscsillag, turné

 

 

Szólj hozzá!


 Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd...

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.
Új koncertek
RockBalaton 2022
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
NÓTÁR MARY A...
EVERNESS Fesztivál