A Kiscsillag szerint a garázskoncert...

2020/08/01  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Gulyás Gergely bejelentése óta edzésben tartja a zenei szakma képzelőerejét, mit is takarhat az általa említett "garázskoncert" kifejezés, a megközelítést egyelőre a teljes tanácstalanság jellemzi...

A Kiscsillag szerint a garázskoncert...

A Kiscsillag szerint:

"Bár a “garázskoncert” Magyarországon nem sok mindent jelent, de gondolom, valahogy arra próbáltak utalni vele, hogy az épp nekiinduló, karrierjük elején lévő, kisszámú közönségnek játszó bandákat támogatnák, ami szerintünk helyes.
Az más kérdés, hogy ezzel a háttéripart hogy fogják megmenteni (szinte minden zeneipari résztvevő kiemelten fontosnak tartja az ő megsegítésüket), hiszen e zenekaroknak sokszor nemhogy technikai személyzetük nincs, de gyakran normális, használható alapfelszereléseik sincsenek (hangszer, erősítő stb.)
A következő probléma a Magyar Turisztikai Ügynökség mint lebonyolító. Eddigi ténykedése nem a terepen végzett aprómunka miatt lett nevezetes, sokkal inkább, hogy a NER állandó kedvezményezettjeinek egy kifizetőhelye.
Szóval megint nem tudunk semmit, megint mindenki találgat, amit tudunk: nem megyünk idén fesztiválozni, folytatjuk a már júliusban elkezdett turnét, és amire biztosan számíthatunk, az a maximum 500 ember, aki ott lesz a Kiscsillag500 turné valamelyik állomásán.
Ahogy a Lecsó mondaná, mikor induláskor beül a buszba: ROKK-rokk-ROKK!"

 

 

garázskoncertek, Gulyás gergely, Kiscsillag, turné

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek