Vigyétek el lassúzni, avagy ünnepi zenei ügyelet az A38-on

A két ünnep között is folytatódnak a koncertek és bulik az A38 Hajón.

Fotó: cottonbro studio/Pexels
A sepsiszentgyörgyi fotón még minden rendben volt... (Kiscsillag/FB)

Koronavírus a Kiscsillagban – elmaradnak a koncertek

Ezen a héten Veszprémben és Tatabányán hiába várják a zenekart, bár szándék van, egészség az nincs: törölte a Kiscsilag a koncerteket.
 
Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik

Lovasi és Kispál újra együtt

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.
 
 
Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Láttunk már verseskötetet cd-melléklettel, cd-t különlegesen illusztrált kísérőfüzettel, hangoskönyvet – ám a Tompa kések-könyv egészen egyedülálló kiadvány.
 
A Kiscsillag szerint a garázskoncert...

A Kiscsillag szerint a garázskoncert...

Gulyás Gergely bejelentése óta edzésben tartja a zenei szakma képzelőerejét, mit is takarhat az általa említett "garázskoncert" kifejezés, a megközelítést egyelőre a teljes tanácstalanság jellemzi...
 
Élezi a késeit a Kiscsillag: indul a turnépótló turné

Élezi a késeit a Kiscsillag: indul a turnépótló turné

A zenekar tavasszal jelentette meg Tompa kések című nagylemezét, ám a járványhelyzet miatt sem a budapesti lemezbemutatóra, sem az országos koncertkörútra nem kerülhetett sor.
 
Völgyhétvégék

Hétvégék a Völgyben: megvannak a dátumok!

Bár hagyományos formájában a Művészetek Völgyét idén nem rendezik meg, a szervezők ígéretéhez híven ősszel jönnek a Völgyhétvégék, koncertekkel, túrákkal, népművészettel – és a megszokott hangulattal.
 
 
 Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Ha nem is klasszikus körülmények között, de koncertre mehet a Kiscsillag-közönség: április 12-én 20.00 órakor Lovasi András akusztikus szólókoncertet ad a Maradj Otthon Fesztivál részeként. A körülbelül 45 perces lakáskoncert-műsorban az új Kiscsillag-album dalai közül is...
 
A lemezborító Vetlényi Zsolt festőművész munkája

Tompa késekkel jön a Kiscsillag – karcos új albumot készítettek

Három év után adott ki új albumot Lovasi András és zenekara. A 11 számot tartalmazó új albumot az együttes áprilistól országszerte klubkoncerteken mutatja be. A budapesti állomás: április 24., Akvárium klub.
 
Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Közel két hónapja indult útjára az első Osztálykirándulós csapat, és a siker láttán máris beindult a szervezkedés a következő turnus megvalósítására. A cél a hazai bandák közönségének megmozgatása, ami jelenti egyben az utazást az adott zenekar koncertjére, a meet & greet...
 
Osztálykirándulás a Kiscsillaggal

Osztálykirándulás a Kiscsillaggal

Az egyik utazási iroda érdekes módszert választott arra, hogy jobban összehozzák a zenekarokat a rajongóival, valamint, hogy megmutassák, hogy mennyire menő a vidéki klubélet Magyarországon: osztálykirándulást szerveznek.
 
Kiscsillag

Udvaros Dorottyával lép fel a Kiscsillag a Parkban szombaton

A Kiscsillag zenekar évi rendes "nagykoncertjét" adja szombaton (augusztus 3.) a Park nagyszínpadán.
 
Fotó_ Lovasi András/FB

Jól elbeszélgetnek Lovasival...

A jól hangzó Délutáni sördalok szervezésében május 14-én Lovasi András lesz a Pointer Pub vendége május 24-én.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek