Hangok a karanténból: Jamie Winchester, Indie Rehab, Hősök

2020/03/27  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Ismételten három otthonról is élvezhető programot kínálunk nektek a karanténos bekattanás elkerülése érdekében. Lesz akusztik, házibuli és külföldi sztárokkal tűzdelt jótékonysági koncert is.

Hangok a karanténból: Jamie Winchester, Indie Rehab, Living Room Concert for America
  • Jamie Winchester akusztik live stream

Kedvenc ír származású énekesünk, akit szerencsére ismét egyre többször kaphatunk el itthon különböző formációk koncertjein, most az egyik legnagyobb hazai mobilszolgáltató jóvoltából ad különleges otthoni koncertet ma este 18:30-kor egy szál gitárral. Közben azért elmormolunk egy imát is annak érdekében, hogy a július 2-ára tervezett 50-es szülinapi Parkos bulit ne kelljen törölni!

  • Indie Rehab live stream

A méltán népszerű hazai táncolós buli is alkalmazkodik a kialakult helyzethez, így most nem mi mászkálunk partykba, azok jönnek házhoz. Minden második csütörtökön érkezik a karantén buli.... még jó, hogy a kedvenc számainkkal. Minden, ami az indie-keretbe belefér. Lesz Arctic Monkeys, Tame Impala, Twenty One Pilots, Fidlar, Placebo, Foals, Franz Ferdinand, Muse, Kasabian, Cage The Elephant, Foster The People, The Black Keys, Kaiser Chiefs, Bloc Party, The Strokes, The Beatles, The Kooks, The Libertines, Killers, The Clash, Digitalism, Editors, White Stripes és talán most is becsúszik pár más zene. Számkérés van.... sőt: szinte kötelező! ;)

  • Maradj Otthon Fesztivál live stream

Természetesen folytatódik az egyre népszerűbb Maradj Otthon Fesztivál is, ahol nem csak zenei programokkal várnak, hisz vannak beszélgetős, felolvasós bejelentkezések is, miközben a hazai sztárok egymásnak adják a stafétabotot. A ma esti kihívott a Hősök, akik este 19 órakor fognak élőben jelentkezni. Ráadásul ma jelent meg legfrissebb klipjük is, amit már meg is tekinthettek:

online, stream, koncert, karantén, Jamie Winchester, Indie Rehab, Living Room Concert for America

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek