Ilyen volt az első távtartásos koncert az USA-ban

2020/05/23  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, egy arkansasi koncertterem volt a történelmi helyszíne az Egyesült Államok első társas – tehát élő, nem online! –távolságtartásos koncertjének.

Fotó: stonemusic.it

A TempleLive nevű helyen Travis McCready country-rock énekes adott koncertet május 15-én, bizonyos szabályok betartásával, amiket itt részleteztünk.

Mi már, úgy tűnik, semmit sem értünk, ezt a fotót sem itt, alant, miért van az, hogy egyesek négyen ülhetnek egymás mellett, kell-e hozzá igazolás vagy bemondásra lehetséges a közelség, szóval, ha lesznek is nálunk koncertek, akkor a pasimtól másfél méterre álljak-e majd, vagy mi lesz, igazából azt sem tudjuk, így van-e értelme az egésznek, bár, ha belegondolunk, mennyit rinyáltunk arról, hogy képtelenek kulturáltan viselkedni a tömegben az emberek, akkor nekünk már tényleg semmi sem jó, de azért ez nagyjából az a kategória, mint egy szigetes koncert 15.30-kor a tűző napon... Mondjátok meg ti, akik a #zenélnénk, meg ti, akik a #koncertemennénk csoportba tartoztok, hogy hol van a határ – ha van ilyen most egyáltalán –, ameddig elémennétek.

USA, TempleLive, élő koncert, távolságtartás, Travis McCready, Bishop Gunn

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek