Kormányinfó: Apu azért nem rendez koncerteket, mert ti isztok

2020/07/16  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Erre a mondatra a HVG-ben bukkantunk:

Fotó: Sziget 2019.

"Az ATV kérdésére, hogy koncertezni miért nem lehet, ha meccsekre lehet menni, azt mondta Gulyás, a nagy különbség az alkoholfogyasztás – előbbi helyeken az emberek isznak, így pedig kevéssé tartják meg a távolságot.

Azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy augusztus 15-e után lehet-e már 500 főnél nagyobb zenés rendezvényeket tartani, feltehetően a július végi kormányülésen fognak dönteni, figyelembe véve az akkori adatokat.

(hvg)

Egy későbbi kérdésre válaszolva Gulyás azt mondta, hogy a stadionokban nem lehet alkoholt árusítani, illetve fogyasztani, de ez nem nagyon fedi a valóságot: a magyar stadionok többségében lehet sört kapni.

(444)

Az Index kérdésére Gulyás azt is mondta, nem a zenekaroké a legnagyobb veszteség a járványban, mert kiadnak például lemezeket is. 

(index)

 

Tömegverekedés miatt kellett megszakítani egy focimeccset

 

Döbbenetes felvételek a véres magyar–horvát szurkolói bunyóról

 

Négy embert őrizetbe vettek az FTC-Újpest focimeccs előtti verekedés miatt

 

Hazai ultrák egy csoportja támadt rá a vendégszurkolókra Zalaegerszegen

 

Durva tömegverekedés volt egy Tolna megyei focimeccsen

 

Verekedés egy debreceni focimeccsen

kormányinfó, Gulyás Gergely, koncertek, focimeccs, piálás

 

 

Szólj hozzá!


800 ezer egy Radiohead-kazettáért?

800 ezer egy Radiohead-kazettáért?

Január végén kerül kalapács alá (csak képletesen...) az a demókazetta, amelyet a még középiskolában alapított On A Friday nevű zenekarként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A könnyűzene is a magyar kultúra része

Erről mindenki bebizonyosodhat január 21-én, csütörtökön 11 órától, ugyanis ekkor indul a Magyar Kultúra Napja-stream, amelyen nem csak a tavalyi év könnyűzenét érintő fontos ügyeiről hallhatunk, de több élő minikoncert is lesz.

Egy világhírű kóruson tesztelik a víruskereső kutyákat

A HVG értesülése szerint a híres bécsi fiúkórus tagjain (is) gyakorolják a koronavírus-fertőzöttség kiszimatolását az osztrák hadsereg keresőkutyái.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek