Lady Gaga, Billie Eilish, Stevie Wonder, Andrea Bocelli, Maluma: szolidaritási gigashow április 18-án

2020/04/07  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Egy időzónákon átívelő, szinte sosem látott összefogásban készülő műsort láthatunk április 18-án a főbb műsorszóró és kábelhálózatok, valamint a digitális zenei szolgáltatók közvetítésében, “One World: Together at Home” (Egy a világ: Együtt otthon) címmel.

Lady Gaga, Billie Eilish, Stevie Wonder, Andrea Bocelli, Maluma: szolidaritási gigashow április 18-án

A műsor házigazdái a három nagy, normál helyzetben egyébként egymással versengő csatorna (ABC, NBC,  CBS) műsorvezetői: Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon és Stephen Colbert lesznek.

A közvetítésról szóló sajtótájékoztatón tegnap Lady Gaga bejelentette, hogy a Global Citizen (Lady Gaga jótékonysági szervezete) és a World Health Organization (WHO) javára már a múlt héten összegyűlt 35 millió dollár.

A projektben részt vevő művészek között olyan nevek szerepelnek Gaga mellett, mint Paul McCartney, Elton John, Billie Eilish és Finneas, Lizzo, Stevie Wonder, John Legend, Chris Martin, Eddie Vedder, Kacey Musgraves, J Balvin, Keith Urban, Alanis Morissette, Lang Lang, Andrea Bocelli , Billie Joe Armstrong, Burna Boy és Maluma.

A hír forrása

Lady Gaga felhívta a figyelmet, hogy a műsor nem a pénzgyűjtésre fókuszál, hanem a szórakoztatásra és a szolidaritásra. Az embert szinte ki is rázza a hideg, amikor meglátja a közvetítésben részt vállalók listáját is:

NBCUniversal NBC, Bravo, E!, MSNBC, NBCSN, NBC News, NBC News a YouTube-on, Peacock, SYFY és USA; A Walt Disney Television ABC, ABC News Live, Freeform és Nat Geo; A ViacomCBS CBS-je, a Channel 5 az Egyesült Királyságban, a Network 10 Ausztráliában, a Telefe Argentínában, valamint a BET, MTV, CMT, Comedy Central, Logo, MTV2, Paramount Network, Pop, TV Land és VH1. A következő este a BBC One-on, az Egyesült Királyság legnézettebb televíziós műsorán fogják sugározni. Más nemzetközi műsorszolgáltatók között szerepel a beIN Media Group, a kanadai Bell Media platformok, a MultiChoice és az RTE. Továbbá: iHeartMedia, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Yahoo, Twitch, Amazon Prime, Apple Music, Alibaba, LiveXLive, Tencent, Tidal és TuneIn.

Ilyen egyszerűen még nem volt.

„Lehet, hogy egy ideig fizikailag külön kell lennünk, de gyakorlatilag össze tudunk jönni, hogy a nagyszerű zenét élvezhessünk. Az „Egy a világ: Együtt otthon” koncert egy erőteljes szolidaritási show amelyben közösen lépünk fel a veszély megfékezésére” – nyilatkozta Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója.

 

 

One World: Together at Home, gigashow, stream, karantén, szolidaritás

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek