Négy év szünet után új albummal jelentkezik Lady Gaga

2020/05/08  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Nem csak itthon zajlik a zenei élet a karantén alatt, de a külföldi sztárok is szorgoskodnak a háttérben. A színésznőként is helytálló Lady Gaga új albuma például május 29-én válik hivatalosan nyilvánossá – adta hírül az MTI.

Lady Gaga

A meghökkentő átváltozásairól és performanszairól híres énekesnő 4 év szünet után jelentkezik teljesen új dalokkal, és neves közreműködőkkel hatodik stúdióalbumával, mely a Chromatica nevet kapta. A lemez egyébként az eredeti dátum alapján már április elején kikerült volna a boltokba, de tekintettel a járványhelyzetre, jobbnak látták, ha kicsit tolnak a dátumon.

Az első dalt már jól ismerjük, hisz február 27-én került fel a videómegosztóra a Stupid Love, amiben Gaga egy maga által kreált rózsaszín világba kalauzolja el a nézőket:

Az album 16 dalt tartalmaz majd (delux változatban +3), és közreműködőként egy-egy dalban szerepet kapott Elton John, Ariana Grande és Blackpink is. A dallista pedig így alakul:

1. "Chromatica I"
2. "Alice"
3. "Stupid Love"
4. "Rain on Me" (with Ariana Grande)
5. "Free Woman"
6. "Fun Tonight"
7. "Chromatica II"
8. "911"
9. "Plastic Doll"
10. "Sour Candy" (with Blackpink)
11. "Enigma"
12. "Replay"
13. "Chromatica III"
14. "Sine from Above" (with Elton John)
15. "1000 Doves"
16. "Babylon"

 

Az énekes, dalszerző egyébként fellépett volna áprilisban a Coachella fesztiválon, ami a járvány miatt elmaradt, jobban mondva: áttették októberre (aztán süllyed el...).Viszont időközben kreatív igazgatója és kurátora lett a Global Citizen's One World: Together at Home elnevezésű virtuális jótékonysági kezdeményezésnek, amely a COVID-19 kapcsán kibontakozó segélyakciókat támogatja, és már túl vannak egy sztárokat felvonultató gigakoncerten is. A színésznő pedig egy igen komoly feladatot kapott: Ridley Scott rábízta a Gucci-film főszerepét. A karakter, ha jólk megfogja, Oscart ér...

Lady Gaga, új album, Chromatica, 2020, járvány, halasztás, Elton John, Ariana Grande, Blackpink

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek