A hét debütáló magyar klipjei

2017/12/05  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Egy fiatalos újdonsággal, egy szuperprodukció remix változatával és egy kreatív koprodukcióval indítjuk a hetet.

A The Sign /FB

The Sign: Egyetlen

Az öt bosszantóan fiatal zenészből álló miskolci banda 2012-ben alakult. A zenekarból Czinke Dani és Czinke Máté testvérek, Török Dani pedig gyerekkori barátjuk, hozzájuk csatlakozott Kollár Ábel és Szentpétery Mózes. A fiúk egy hobbi garázsbandából mára díjnyertes együttessé nőtték ki magukat, akiknek első dala nemrég debütált.

Az „Egyetlen" a csapat készülő nagylemezének előfutára is egyben, és idén augusztusban megnyerte a Petőfi Rádió „Saját zenéd" versenyét. A fiatal banda első megjelenése egy önfeledt, bájos dal, amely a szerelem ébredését, és jól ismert „rózsaszín ködös" időszakát eleveníti meg. A felvétel a pop, elektro, alternatív és folk határán mozog, különleges hangzásvilága egészen egyedi a jelenlegi magyar palettán. Egy fiatalsággal és pozitív életérzéssel teli, elragadó lyric videó is készült a dalhoz, amelyben a főszereplő páron kívül a zenekar is feltűnik.

Radics Gigi & Varga Viktor: Álomutazó (Lotfi Begi Remix)

A két ünnep között végre láthatjuk az év legjobban várt mesemusicaljét a BOK Csarnokban. Minden idők legnagyobb magyar színpadi produkciója, az Álomutazó" fantasztikus családi programnak ígérkezik, melyben ország legismertebb színészei, énekesei alakítják a szerepeket. A darabban feltűnik majd Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi és Hajdu Steve, Schell Judit, Keresztes Ildikót, Zsédát, Falusi Mariannt, Varga Viktort és Ábel Anitát is láthatjuk majd.

A betétdalt már korábban is megmutattuk Radics Gigi és Varga Viktor előadásában, ezúttal a slágergyáros dj/producer/remixer Lotfi Begi gondolta újra a dalt és egy lüktető, rádióbarát köntösbe bújtatta azt.

Curtis x Kollányi Zsuzsi: Pillangó

Az élsportolóból rapperré avanzsált Curtis és a csodás hangú Kollányi Zsuzsi közös dalban nyitogatják a szárnyaikat: a „Pillangó" egy keserű szerelem történetéről szól.

Curtis első lemeze 2010-ben debütált, majd 2011-ben a focista/rapper karrierje újabb mérföldkőhöz érkezett: ekkor készítette első közös dalát Majkával. Az egyszeri együttműködés hazánk egyik legnépszerűbb produkciójává nőtte ki magát: a két előadó több száz teltházas fellépésen van túl. 2018-ban újabb fejezet nyílik a Majka&Curtis LIVE előtt, hiszen márciusban a Papp László Sportarénát töltik majd meg rajongóikkal. Kollányi Zsuzsi ugyancsak része a sikertörténetnek: évek óta a Majka&Curtis LIVE produkciók frontvonalbeli vokalistája.

Az énekesnőnek olyan slágereket köszönhetünk még, mint az „Eléglesz" és a „Valahonnan".

 

új klip, The Sign, Radics Gigi, Varga Viktor, Curtis, Kollányi Zsuzsi

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek