Minden kezdet nehéz – Peter Srámek evvel a dalban mondja el

Egy nemrég debütált videóklip Peter történetét a reménytelennek tűnő kezdetektől mutatja be.

Fotó: SCHUMI CSABA
Fotó: Komróczki Dia

Az újrakezdés nehéz ügy – a Woodstock Barbie megugrotta

A Woodstock Barbie még nyár elején búcsúzott el előző énekesnőjüktől, de hamar megtalálták méltó utódját Ördög Dóra (nem Nóra!!!) személyében, akivel új lendületet kapott a zenekar, és ezt élőben is bizonyították a decemberi A38-as koncertjükön.
 
Fotó: Magyary Lenke

BÖBE baba vörös zászlót lenget

Kontrollmániás? 30 évesen a szüleivel lakik? Folyamatosan az exeit emlegeti? "Red flag" az, amit minden nőnek észre kell vennie, amikor randizik...
 
 
Tudtam, hogy ebből baj lesz: Edda kontrapoposan újratöltve

Tudtam, hogy ebből baj lesz: Edda kontrapoposan újratöltve

Az elmúlt időszakban óriási népszerűségnek örvend régebbi dalokat feldolgozni vagy bizonyos részüket beemelni egy friss szerzeménybe. Előbbire jó példa a KONTRA.POP Minden sarkon álltam már coverje. A páros tisztában volt azzal, hogy ez akár egy támadási felületet is jelenthet...
 
Újabb sámáni techno beatek a Palo Canto új videójában

Újabb sámáni techno beatek a Palo Canto új videójában

A Palo Canto eredendően budapesti, de multikulturális elemekből építkező fúziós techno formáció és producer duó: Tóth Bertalan (Cloud 9+)  és Kedves Péter (Belau) új projektje – mintha csak a szent palo santo fa füstjét lélegeznék be lüktető beatek formájában.
 
Vihar Után – lemezmegjelenés előtt

Vihar Után – lemezmegjelenés előtt

Megjelent a Vihar Után zenekar Disproportionate című új számának és videóklipje – medencében, lovardában, slaggal, barlangász hevederekkel...
 
Fotó: Bikali Almasán Sándor

Valami régi, valami új: MattSet-klippremier a Koncert.hu-n

A Kőbányai Zenei Stúdió növendékeiből álló, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel jelentette meg harmadik nagylemezét, amely két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata. A lemezbemutató koncert 2024. február 2-án lesz az Akvárium Klubban.
 
 
 Honeybeast – Krúbi: mi a közös bennük?

A Honeybeast másnapos

Megérkezett a Honeybeast legújabb dala, amelyhez Horváth Réka készített klipet – ő felel amúgy Krúbi vizuális anyagaiért is.
 
Redbreast Wilson elhozza a télbe Santa Fe napsütését

Redbreast Wilson elhozza a télbe Santa Fe napsütését

Redbreast Wilson énekes-dalszerző a tavalyi Budapest-Nashville-koprodukcióban készült lemeze, a Tradin' Your Love után újra összetrombitálta magyar és amerikai csapatát egy vadonatúj single erejéig.
 
Nem harsány KACAJ a zongoránál – amikor a dal rendelkezik saját sorsáról

Nem harsány KACAJ a zongoránál – amikor a dal rendelkezik saját sorsáról

A Kacaj bemutatkozó lemeze idén nyáron debütált. Az Utólag színezett korongról választották ki a "Zongorást", amelyhez legutóbbi klipjüket forgatták.
 
Megjelent a Punnany Massif énekesének új dala

Megjelent a Punnany Massif énekesének új dala

Meszes Balázs, a Punnany Massif énekese "meszka" nevű szólóprojektjével tavaly óta egy nagylemezzel és két single-el hívta fel magára a figyelmet, mindemellett élőben fellépett többek között a Budapest Parkban, a Művészetek Völgyében, Paloznaki Jazzpikniken és a Kerekdomb...
 
Fot: Caramel/FB

Caramel gyermekkora

Megjelent Caramel legújabb dala. Az Analógia önéletrajzi jellegű: az énekes nagyon erős és konkrét emlékképeket hívott elő a gyerekkorából.
 
Tudjuk, hogy a végzetünkbe rohanunk, mégis hátradőlünk, és bontunk egy sört...

Tudjuk, hogy a végzetünkbe rohanunk, mégis hátradőlünk, és bontunk egy sört...

Animációs klippel jelentkezett az Elefánt. A zenekar szerint ez a videó egyszerre a vége és kezdete valaminek, és ezt az “átmeneti” időszakot élőben december 29-én egy jótékonysági akcióval egybekötött koncerten zárják majd a Barba Negrában, mielőtt elvonulnak az új dalokon...
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek