A Little BIG lezúzza a netet

2021/10/02  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A földkerekség talán, két legeszementebb párosa, a rave-zene egyik legpopulárisabb, szentpétervári együttese, a Little BIG és az amerikai rapper, komikus Oliver Tree döntött úgy, hogy kollaborál négy szám erejéig.

A Little Big lezúzza a netet

A kislemez az 'Welcome To The Internet' címet kapta – és Tommy Cash is szerepet kapott benne korábban megjelent több mint tízmilliós nézettségű Turn It Up" zenéjével. A kislemezzel egy időben a „The Internet" című track-hez egy klip is napvilágot látott, amiben mai tömegkultúránkat meghatározó és legnépszerűbb elemeit ragadja ki, fanyar humorral fordítja saját nyelvére.

A projektért Oliver Tree egészen Little BIG-ék hazájáig, Oroszországig utazott, az alkotómunkát így összegezte:

„Egy évig dolgoztunk ezen az albumon, rengeteget egyeztettünk róla előzetesen. Beleástam magam az orosz tánczene hátterébe, annyi dokumentumfilmet néztem meg, amennyit csak találtam a posztszovjet múltról, és olvastam a témáról. Négyhónapos időtöltésem alatt elmentem szinte az összes underground klubba és raktári partira. Számomra a legfontosabb dal az „Internet" címet viseli, hiszen az interneten keresztül együttműködő művészek vagyunk, és bár a világ más részein élünk, mindketten ugyanazokkal a kérdésekkel foglalkozunk."

 

 

Little BIG, Oliver Tree, internet

 

 

Szólj hozzá!


Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott Grammy-gála is

Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a nagy nyilvános események vagy csúsznak, vagy törlik őket, esetleg közönség nélkül rendezik meg: a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Michael Jackson rajongott érte, Kurt Cobain zseninek tartotta, Daniel Radcliffe megformálja: film készül Weird Al Yankovicról

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású életrajzi produkciója lesz, és csak a Roku...

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
Új koncertek