A reality show után is van élet: újragondolt klippel jelentkezett Czutor Zoli zenekara

2020/09/29  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Idén ünnepli 15. évfordulóját a Belmondo – a szülinapra egy egészen különleges videóklipet készítettek. Czutor Zoli és zenekara lerántották a gúnyát a legeslegelső klipjükről, és ráhúzták a Hülyegyerekek című nagylemez egyik új dalára.

A reality show után is van élet: újragondolt klippel jelentkezett Czutor Zoli zenekara

A klipben Czutor-Kilián Zsanett  a  frontembert„kínzó” egyik nőt játssza. A klip elején azt kérdezi, hogy „Mondtál valamit?” Ez is egy utalás a Belmondo egy másik nagy slágerére, a Mikor című dalra. Ezt a balladát férje még jóval a házasságuk előtt írta, amikor még nem volt biztos benne, hogy a szerelmük beteljesedik és valaha tényleg egy pár lesznek. A Mikor videóklipjében Zsanett játszotta az elérhetetlen lányt, aki a klip végén kimondja a mostani klip végén elhangzó mondatot. Érted...

Fogalmunk sincs arról, mi visz arra egy Czutor-féle pasit, hogy egy tévés-páros-kiesős show-nak nevezett valamiben részt vegyen, de mivel egyetlen részt sem láttunk belőle, inkorrekt lenne véleményt mondani: így csak az előbbi kérdés pattog ide-oda.

Szerintünk, hogy valaki párban nyerő-e vagy sem, nem a publikum dolga eldönteni – ez viszont egy videóklipre már nem húzható rá, még akkor sem, ha a frontember immáron széles körű ismertségnek örvendő felesége is szerepel benne.

A Hülyegyerekek tavasszal jelent meg, a Betyár világ és Ronda című dalok videóklipjeit már tavasszal bemutatták, most pedig egy nagy csavarral elkészült a Kedvem támadt című dal kisfilmje is.

A Belmondo legelső klipes dala & legelső slágere, a Lesz, volt, van éppen 15 éve született.

 

"Úgy éreztük, hogy 2020-ban ugyanezt a klipet kicsit másképp forgatnánk le, de a zene és a hangzás sem lehet ugyanaz. Éppen ezért egy nagy csavarral a legelső klipünkhöz – szó szerint – a megszólalásig hasonló videót forgattunk, ami bizonyos helyeken mai hangzású, más elemeiben pedig a ‘60-as évek végének pszichedéliáját idézi. A szöveg és a képi szimbolika minden egyebet elmond – fogalmazott Czutor Zoli.

A Belmondo eredetileg tavasszal tartotta volna a jubileumi és lemezbemutató koncertjét, amit elsodortak a járványügyi korlátozások. A zenekar a tervek szerint november 14-én, szombaton 19 órától a budapesti Instant-Fogas Komplexumban pótolja be az elmaradt fellépést.

 

 

 

Czutor Zoli, Belmondo, új klip, Hülyegyerekek, lemezbemutató, Instant-Fogas

 

 

Szólj hozzá!


Kóbor János lánya is fellép a fertőrákosi barlangszínházban

Kóbor János lánya is fellép a fertőrákosi...

Komoly- és könnyűzenei koncertek, tánc- és színi előadások, musicalek és operett is szerepel a fertőrákosi barlangszínház idei évadának...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét 500 brit moziban is meg lehet nézni élőben

A 2023-as Eurovíziós Dalfesztivált Liverpoolban rendezik meg május 9. és 13. között. A két elődöntő után a döntőt május 13-án tartják.

Parov Stelar és Tommy Cash is csatlakozott a jubileumi Campus fellépőihez

Immár a tizenötödik Campus Fesztiválra készül Debrecen. Ebből az alkalomból szinte napra pontosan 12 évvel az első látogatása után Parov Stelar visszatér a Nagyerdőre.
Új koncertek
Örökzöld klasszikusok
Fenyő 75+
Fenyő 75+
Fertőrákos 
Ákos
Ákos
Fertőrákos 
Ákos
Ákos
Fertőrákos 
Carpathian Impressions
Rakonczai Viktor -...
Rakonczai Viktor -...
Fertőrákos