A reality show után is van élet: újragondolt klippel jelentkezett Czutor Zoli zenekara

2020/09/29  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Idén ünnepli 15. évfordulóját a Belmondo – a szülinapra egy egészen különleges videóklipet készítettek. Czutor Zoli és zenekara lerántották a gúnyát a legeslegelső klipjükről, és ráhúzták a Hülyegyerekek című nagylemez egyik új dalára.

A reality show után is van élet: újragondolt klippel jelentkezett Czutor Zoli zenekara

A klipben Czutor-Kilián Zsanett  a  frontembert„kínzó” egyik nőt játssza. A klip elején azt kérdezi, hogy „Mondtál valamit?” Ez is egy utalás a Belmondo egy másik nagy slágerére, a Mikor című dalra. Ezt a balladát férje még jóval a házasságuk előtt írta, amikor még nem volt biztos benne, hogy a szerelmük beteljesedik és valaha tényleg egy pár lesznek. A Mikor videóklipjében Zsanett játszotta az elérhetetlen lányt, aki a klip végén kimondja a mostani klip végén elhangzó mondatot. Érted...

Fogalmunk sincs arról, mi visz arra egy Czutor-féle pasit, hogy egy tévés-páros-kiesős show-nak nevezett valamiben részt vegyen, de mivel egyetlen részt sem láttunk belőle, inkorrekt lenne véleményt mondani: így csak az előbbi kérdés pattog ide-oda.

Szerintünk, hogy valaki párban nyerő-e vagy sem, nem a publikum dolga eldönteni – ez viszont egy videóklipre már nem húzható rá, még akkor sem, ha a frontember immáron széles körű ismertségnek örvendő felesége is szerepel benne.

A Hülyegyerekek tavasszal jelent meg, a Betyár világ és Ronda című dalok videóklipjeit már tavasszal bemutatták, most pedig egy nagy csavarral elkészült a Kedvem támadt című dal kisfilmje is.

A Belmondo legelső klipes dala & legelső slágere, a Lesz, volt, van éppen 15 éve született.

 

"Úgy éreztük, hogy 2020-ban ugyanezt a klipet kicsit másképp forgatnánk le, de a zene és a hangzás sem lehet ugyanaz. Éppen ezért egy nagy csavarral a legelső klipünkhöz – szó szerint – a megszólalásig hasonló videót forgattunk, ami bizonyos helyeken mai hangzású, más elemeiben pedig a ‘60-as évek végének pszichedéliáját idézi. A szöveg és a képi szimbolika minden egyebet elmond – fogalmazott Czutor Zoli.

A Belmondo eredetileg tavasszal tartotta volna a jubileumi és lemezbemutató koncertjét, amit elsodortak a járványügyi korlátozások. A zenekar a tervek szerint november 14-én, szombaton 19 órától a budapesti Instant-Fogas Komplexumban pótolja be az elmaradt fellépést.

 

 

 

Czutor Zoli, Belmondo, új klip, Hülyegyerekek, lemezbemutató, Instant-Fogas

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek